Hick

Nah people, nu ska jag snart pysa. Hoppas ni får en jättetrevlig valborg, och gör inget som inte jag skulle ha gjort ;D

// Z

Det ser ju ut som utspädd hallonsoda...

Lagar mat, smuttar på rosévin och cider och njuter av att solen fortfarande skiner och temperaturen står på 20 grader. Det är trevligt att vara ensam hemma ^^

Valborg by day

Underbart soft och uppsluppen dag idag, alla är så glada och flummiga ^^


Ego (a)


The iPhone!


Evil Claudia is attacking the kanelbulle...


Evil Koffe förstör fint foto med sin hand...


Erkänn, ni önskar ni hade ett såhär stort träd på er skolgård ;D


SötMika <3


FlummEbbs <3


Eget arbete på geografin, det blev hårspraysattacker istället xD


Notera Claudias och Jacks högra ögonbryn!


"Men jag då?"


"Hey, du har ett hål på byxorna..."


<3


CocoÅzieMika <3


Svenska flaggan vajar på Kattes tak ^^


The tiger!


Lakrits och choklad <3


Gott!


Sedan blev det starreparre. Vi satt och umgicks med trevligt folk, skev på Jerrys skor och skrämde ankorna lite xD


Max och Claudia ville klappa ankorna


Fast sen ville Max göra nåt annat... xD


Siiiick så mycket folk det är där! Och det där är ändå bara en liten del o.O


Folk satte ju sig överallt


Den här får avsluta. Varmt, trångt, dammigt, underbart ;D

// Z

Nowhere else in the world I'd rather be

Sho på er! Idag är det valborg, det är sjukt underbart väder och jag är på toppenhumör! :D Hade min baby med till skolan idag och det blev en hel del foton, ska plåga er med några av dem sen (a)

Ser ut så här idag, fast med kortare leggings :P

Så fett chill dag idag! Matten var kanske lite seg, men på hålan stack vi till stadsparken och kollade in folket, sjukt många var där! Och ännu fler senare på dagen. På geografin hade vi eget arbete och jag tror inte det var många som gjorde något vettigt. Och sedan slutade man! Då blev det glass, mer starreparre och trevliga människor ^^



Och jag fick förresten MVG på geografiprovet :D

// Z

It's just happy to be found

Nu har jag ätit (pappa kom hem strax efter jag hade postat förra inlägget) och bytt om till mjukiskläder, as usual. Det är så obeskrivligt skönt att:

- Sista provet för veckan är över
- Inga läxor
- Slutar 12.30 imorgon
- Lediga på fredag

Haha fan, det känns nästan som helg redan! Har bara två lektioner imorgon och jag tror folk kommer vara så härligt uppsluppna och glada, eftersom det är valborg och det gillas fett mycket! :D Ska ta med min baby till skolan imorgon, och när jag har slutat ska jag gå till stadsparken och fota alla människorna där. Det är helt sjukt så mycket folk där är på valborg, I'm tellin' ya!



Imorgon kväll ska jag såklart gå och titta på bålet nere vid stranden, träffa lite kompisar och sen får vi se vart vi hamnar ^^

Vad har ni för planer för morgondagen? :D

// Z

Varmt!

Ganska nyss hemkommen (Lund är ju bara härligt i det här vädret!) och nu sitter jag här och undrar om inte pappa ska komma hem nån gång, jag är hungrig! Mamma är i Ankhult med Iréne men var fan håller pappa hus? Jag får ringa honom.

Och just det, jag pallade verkligen inte klänga i trädet idag så det blir inga dagens outfit-bilder idag. Gråt inte ;D Ser ändå ut typ som de föregående dagarna, bara andra fäger på linne och shorts xD Somrigt somrigt, ya know.

Jag tror jag har petat ihjäl sju myror nu. Jag hatar dem.

Nu ska jag gå på upptäcktsfärd i kylskåpet. Eller jag kanske skulle ta och ringa pappa först? Hmm...

// Z

Kinesiskaprov imorgon

Suck. Det finns vissa tillfällen när jag verkligen inser vad jag har gett mig in på.


Det här med självförtroende

Jag har gett upp alla försök att plugga för stunden, eftersom de uppenbarligen är helt fruktlösa. Istället satt jag och funderade på att skriva ett lite seriösare inlägg, för sådant ser man inte så mycket av i min blogg. Även om jag inte verkar vara en person som skriver seriöst om ni bläddrar två inlägg ner (hehe...) så har jag väldigt mycket tankar inom mig, som ibland måste ut. För det mesta är det föräldrarna och vännerna (mest stackars Chrissy) som får lyssna på mitt pladder.
Jag har faktiskt ingen aning om det kommer bli något av det här inlägget, eller om jag bara kommer sluta efter hälften och spara det i utkast eller radera allting.

Häromdagen fick jag två anonyma kommentarer på en egobild på bilddagboken där det stod att jag var ful. Sådana no life-kommentarer dyker upp kanske någon gång i månaden på min bilddagbok, jag har kanske tur att det inte är fler. Jag bara himlar med ögonen och raderar dem allihopa, jag kommer inte ens ihåg vad där stod exakt.


Jag i åttan, våren 2006. OMG things change...

För tre år sedan hade det varit helt annorlunda. Då gick jag i åttan och mitt självförtroende var verkligen inte på topp. Jag kommer in på det lite mer senare. I mellanstadiet var det ännu värre, där var jag lite utanför men ville knappt erkänna det för mig själv. Jag var känslig. Jag ÄR känslig. Men jag lär mig, mer och mer för varje år, att inte ta det så personligt. Men för tre år sedan hade jag tyckt det var jätteobehagligt att få kommentarer där det stod att man var ful. Jag hade börjat undra om hela världen tyckte så, att jag var ful? Borde jag gräva ner mig i en grop och aldrig komma fram igen? Något ditåt i alla fall.

Grejen är att jag alltid har 'haft kurvor', jag har aldrig varit tjock men mullig har jag definitivt varit. Jag vet inte om det var på grund av det eller något annat, men på mellanstadiet och i början av högstadiet fick jag då och då kommentarer som sänkte mig totalt. När vi skulle bada med klassen t.ex., då var det ibland nån kille som kläckte ur sig något i stil med: 'Eww, Åsa i badkläder...' Schysst. Riktigt kompispass. Du behöver inte titta om du inte vill, din skitstövel.

Så tänker jag nu. Men då ville jag bara försvinna ner i jorden, även om jag lade upp en fasad och skrattade åt det de sa. För det är jag bra på; lägga upp en fasad. Då menar jag inte att jag försöker vara någon jag inte är, men jag är bra på att hålla masken. Det har jag bara blivit bättre på med åren, och det är ganska användbart. Gillar inte att visa mig sårbar, antar att det har sin grund i att jag var lite mobbad från och till på låg-och-mellanstadiet.


Hösten 2007. Daamn, håret! xD Ibland saknar jag det faktiskt.

Hösten 2007 vägde jag som mest, då stod vågen på 4-5 kilo mer än den gör idag. Jag visste att det var i överkant, till och med min pappa sa det. Men till skillnad från andra kommentarer jag fick så sa han det ju bara för mitt eget bästa. Just då blev jag bara skitledsen och förbannad, men nu förstår jag det. Jag tror att jag egentligen förstod det då också, men jag ville ta ut min besvikelse på mig själv på honom. För jag ville gå ner, men jag hade inte disciplinen till det. Det har jag fortfarande inte, men på något sätt försvann de där fyra kilona ändå.

I högstadiet, speciellt i nian, höjdes mitt självförtroende och det fortsatte höjas när jag började gymnasiet och hade kvar mina gamla kompisar från 9A, samtidigt som jag hittade nya i SP1D (numera SP2D <3). Kommentarer om att jag är ful rör mig inte längre i ryggen. Jag är 176 cm lång, 75 kilo tung, jag har små söta öron, vackert hår, fylliga läppar, en smal midja och en snygg röv. There, I said it. Alla borde stå framför spegel varenda dag och påminna sig om sakerna de gillar med sig själv.


Igår xD

Puss och egobild på er som orkat läsa så här långt! :D <3

// Z

Z är trött

Nu har jag försökt plugga till provet imorgon sedan halv fyra, men jag bara somnar hela tiden! Ögonen bara trillar ihop och linserna känns just nu som två grusiga tallrikar i ögonen. Måste gå och byta till brillor.

Fråga mig inte hur fan jag ska lyckas plugga något i kväll, det är en gåta för mig också. Shit, I've got a bad feeling about this.



// Z

Turquoise


Notera matchingen av shorts och ankelsockar ;D Verkligen typiskt mig xD

- Tee från Gina Tricot
- Skinnjacka från H&M
- Shorts från Gina Tricot
- Leggings från Gina Tricot
- Örhängen från Ur & Penn
- Skärp från H&M
- Skor från Din Sko

Nu blir det käk och sen blir det plugg!

Dricker kall varm choklad igen

Lite vårbilder från idag:



// Z

Dagens i trädet


Posa normalt? Hur gör man då? (a)

- Linne från Gina Tricot
- Shorts från Gina Tricot
- Leggings från Gina Tricot
- Skinnjacka från H&M
- Glajjor från Gina Tricot
- Skor från Din Sko

Kingdom Hearts

Sitter här och suger på ett Salt S och funderar på att plugga kinesiska. Det är lite svårt att prioritera det just nu, för när jag kom hem låg det här i brevlådan:



Gissa vad jag kommer göra ikväll... (a)

// Z

School

Nu är vi i datorsalen och ska skriva noveller igen. Jag får fortfarande ingen inspiration och Jack håller på att attackera datorn bredvid mig för att skärmen inte vill fungera. Jag försökte säga att våld oftast inte är en bra lösning med datorer, tror ni han lyssnade? No sir xD

Hoppas jag jag 'äntligen' får hålla mitt tal på TF:en i eftermiddag, det har ju fan skjutits upp säkert fyra gånger nu. Och latinprovet gick bra, klart på 25 minuter ;D

Nu ska jag ställa mig vid fönstret och njuta av det fina vädret lite ^^

// Z

There is nothing that can stop us

Nä hörrni, nu blir det sängen för den här skåningen. Kvällens vaggvisa blir den här, åh jag vill så gärna se den filmen!



// Z

Promise me you'll give faith a fighting chance

Förlåt för dålig uppdatering under dagen, men jag har haft annat att göra :P Runt lunch blev det stek och plugg på en filt i trädgården, myys. Sedan blev det övningskörning i 1½ timme med pappa, var sjukt längesen jag körde men det gick bra ändå =) Sedan mer plugg, supergod middag och nu ska jag hoppa in i duschen och tvätta håret.



"Man borde skriva en tragedi om mängden läxor de vräker på våra arma huvuden."
Citerat mig, tio minuter sedan.

// Z

Me be monkey again

God morgon på er sötnosar! Fick sova ut ganska bra inatt och förkylningen går åt rätt håll. Jag är fortfarande snuvig men jag känner mig piggare idag. Det är sköna 20 plusgrader ute så senare lär det bli latinplugg ute i solen i trädgården. Gött som fan :D Fick en hel del sol i ansiktet när jag var ute och gick igår, näsan och kinderna är röda och fina xD Ska försöka få lite på armar och ben idag (wish me luck...)



Nu ska jag plugga lite kinesiska. Zaijian!

// Z

New header

Tror ni inte jag fixar klart den nya headern och lägger upp den, bara för att? xD Aja, jag blev jättenöjd med den faktiskt, återstår bara att se hur lång tid det tar innan jag tröttnar på den här OCKSÅ (a)

Nu ska jag sova, det här får bli 'vaggvisan':

Ge mig högsommar och lov NU! <3

// Z

Z is on it again

Gissa vad jag gör? Jo, jag knåpar på en ny header. Igen. Tja, det är inget som säger att jag kommer göra färdigt den och byta ut den nuvarande, men vi får väl se. Just nu är den ganska kal, måste göra mer på den xD

Mina tidigare headers, med den äldsta först:


// Z

Men det är solsken där jag går

Resultaten av drygt två timmars promenad i soliga och blåsiga Bjärred <3


Out and about

Nu ska jag ut och fota. See ya later!

Saturday morning

Det känns nästan som om förkylningen har häftat sig fast på mig. Halsontet är tack och lov borta, men jag hostar och nyser precis hela tiden! Huvudet värker, ögonen är blanka och kroppen är matt. Jag hade tänkt gå ut i det underbara vädret men kroppen säger emot, jag har ingen kraft alls. Ska se om jag kanske mår lite bättre framåt eftermiddagen, för jag vill verkligen ut och fota i det här vädret! Om bara vinden kunde lugna ner sig...

Annars kommer min dag nog bestå av latinplugg, projektarbetesgrubbel (jag tror jag har bestämt mig, dock blir det inte ikoniska) och kanske lite kinesiskaplugg. Nästa vecka är bara prov, prov, prov. Men just nu... ska jag nog spela lite DXBall ;D


Me be monkey!

// Z

Ostbågarna och fantan är slut

Nu har girlsen leavat the building, vi kollade på Australia och snackade om oväsentliga saker så som skolan, killar, sex och människans evolution. Mucho trevlans =)

Nu ska jag fanimig hoppa i säng och sova fem kvart i timmen. Vi hörs darlings! :*

// Z

Hiss & Diss



1. Att kameran är tillbaka!
Ja, det kanske är patetiskt att bry sig så mycket om en kamera, men jag slutar aldrig förbanna den dagen när mina klumpiga händer tappade min Nikon D60 i stengolvet så att den var tvungen att vara borta från mig i nästan en månad. Den ÄR verkligen min baby <3

2. Håkans fina dansande på historielektionen idag
Jag har sagt det förr, jag kommer säga det många gånger till och jag säger det nu: Håkan är bäst! Han får alltid mig (och flera andra i klassen, om dock inte alla) att skratta flera gånger varje lektion. Hoppas jag får Historia C i trean, fixar inte sista året utan hans metaforer och shit xD

3. Vädret!
Behöver jag säga mer? 16 plusgrader och sol, sol, sol! <3



1. MYROR!
Dö, era jävlar, dö! Och sluta hemsöka mitt skrivbord!

2. Förkylning
Det suger att hosta och snörvla nu när värmen kommer. Man vågar inte klä sig i alltför lätta vårkläder för man är rädd att frysa och bli sämre. Fyfan för förkylningar!

3. Prov x femton zigaboner
Geografiprovet var ganska lätt och är nu avklarat, men de följade veckorna överhopas vi inte bara av de olika nationella proven utan av ett ansenligt antal andra prov också. Why, oh why, do they do this to our poor heads? Stress stress stress!

I'm living day by day

Sitter här och äter Pigall och lyssnar på Star Pilots - Higher. Den är faktiskt rätt bra :D Chrissy, Catja och Dojjan kommer hit senare, någon gång mellan åtta och nio om jag känner dem rätt.

Fick förresten tillbaka min engelskauppsats om Shakespeare idag, och läraren sa praktiskt taget att jag bara kan luta mig tillbaka och ta det lungt nu, betyget är säkrat. Fast det visste jag ju innan, att jag till och med kan missa en del på nationella proven i engelska och ändå få MVG. Jag älskar engelska :D <3

(Mitt tangentbord börjar få slut på batterier, sjukt störigt :P)

// Z

Dagens prickiga



- Klänning från Gina Tricot
- Skinnjacka från H&M
- Leggings från Gina Tricot
- Örhängen från Gina Tricot
- Glajjor från Gina Tricot
- Skor från Din Sko
- Festis från Ica

Vårträdgård



Vårkänslor

Grönt, grönt gräs

Hej och hallå i fredagsvärmen! Sitter här och dricker Festis Cactus Lime, mumssomfan! <3 Gick självklart bananas med kameran i trädgården idag, blev både bilder på mig och på lite annat, ska lägga upp den sen. Och så blir det såklart den första dagens outfit på evigheter! xD



Det är freeeeeeeeeedag! :D

// Z

Meduza istheshit


Den här låten är till Jack, så kanske han förlåter mig för att jag är en internethandlare xD Tror ni det fungerar? (a)

Nu ska jag sova, natti natti! :*

// Z

You'll have to prove it

Nyduschad och trött till tusen. Sitter här och har dåligt samvete för att jag inte har pluggat mer geografi ikväll :P Men alltså, det är inte så himla svårt egentligen. Bara 18 sidor i boken och så några instuderingsfrågor som jag visserligen inte har gjort (eheheh...) men jag har tittat på några av dem och känt att jag kan dem.


Har bakat havreflarn idag, de får följa med till franskalektionen imorgon. Mums! ;D

Nu ska jag knarka lite mer Spotify och sen ska jag nog sova.

// Z

Gina Tricot



Åh. Jag. Vill. Ha!

The camera is back home



Min Nikon. Min baby. Jag ska aldrig mer vara oförsiktig med dig.

<3

Lycka i dess renaste form

Guess what?!

PAPPA ÄR OCH HÄMTAR MIN KAMERA, DEN ÄR ÄNTLIGEN FÄRDIGREPARERAD! :D

*springa runt i hela huset av lycka*



// Z

Shapin' it up for the big times baby

Fy satan vad jag är trött och huvudvärkig just nu. Blir nog sängen snart, jag kan fan inte komma ihåg när jag senast lade mig innan halv tio xD Håller tummarna för att jag kan sova bort ännu mer av halsontet inatt =)
Imorgon blir det en sjukt lång håla mellan 9.30 - 14.30, bara för att vi inte behöver vara på geografin. Kanske går vi dit ändå och frågar om provet och så, men det kommer anyways bli sega hålor imorgon.

G'night, sleep tight darlings :*

// Z

Ola Salo

Jag tycker den här människan är otroligt vacker <3



// Z


Mina PMS-cravings



Elfte budordet:
Du skall icke stå ivägen för Zambina när hon har cravings.

Så redde vi ut det. Nu ska jag plugga.

// Z

I'll never leave you underneath


You know me, jag måste leka med bilderna (a)

Nu ska jag hoppa i säng och försöka sova bort lite av halsontet till imorgon. Wish me luck!

// Z

Studiofoton

I torsdags skulle bildläraren Kenneth på Katte fota Claudia, jag var med som lite assistans och sen frågade han om jag ville vara med på några bilder också. Vilken fråga! :D



Foto: Kenneth Denker


I just wanted to say I'm sorry



Lyssna <3

Fullständigt nerkörd

Alltså, nä, det här går inte. Min hals tar död på mig, jag är yr i huvudet och jag fryser. Jag kan inte plugga i det här tillståndet. Tur som fan att vi har måndag på oss till att göra latinprovet också, för imorgon kommer jag inte kunna göra det. Har knappt kunnat läsa en sida med text ens, huvudet bara dunkar.

Fyfan, jag kan ju inte bli sjuk nu när vi har så mycket i skolan! NP-veckorna närmar sig med stormsteg (det första i engelska nästa vecka) och vi har en massa andra prov också; historia, geografi, kinesiska etc etc.

Nu ska jag vila, kanske kolla på en film om det inte gör för ont i huvudet.

// Z

Another member of the B&J-family



Tre anledningar till varför jag förtjänade den här idag:
- Jag har fett ont i halsen och mår allmänt kasst
- Eftersom jag mår allmänt kasst är jag inte på världens bästa humör
- Känner mig smått PMS-ig, därför fick det bli choklad


Visst blir ni lite sugna va? ;D

Nu, mina vänner, blir det latinplugg tills jag dör. Eller åtminstone tills jag somnar.

// Z

School

Sitter här i skolans datorsal, Jack gav mig precis onda ögat för att jag inte har sett Star Wars. Ärligt talat var det säkert femte gången han har gjort det xD

Vi ska skriva noveller men det kommer inget vettigt ur mitt huvud, så jag har gett upp. Jag kan bara inte skriva skönlitteratur i skolan, det tar bara stopp. Får fixa det hemma, har lite idéer men det är inte så lätt när killarna sitter och nördsnackar bredvid :P

Och så söker de på lite trevliga bilder på google, ja xD

Nu kommer läraren, gotta go.

// Z

Projektarbetesgrubbel

Nu har jag pluggat både latin och lite franska (test imorgon), och sitter och spånar lite på mitt projektarbete. Den 29:e, alltså nästa fredag, ska idéskissen vara inne och jag har bara haft helt vakuum i hjärnan fram tills idag. Pratade med mam och pap om det vid middagen och fick lite idéer.

Jag vet ju att jag ska göra något med språk, vad vet jag inte. Jag skulle gärna ha gjort något med kinesiska MEN; det finns ingen handledare för det på Katte. Sedan spånade jag lite på latin, men jag och mamma kom inte direkt på något annat än det klassiska; berätta om de orden som svenskan/engelskan/franskan fått från latinet och yadayada. Men, kan man fylla 15-20 sidor med det? Jag tror det skulle bli ganska enformigt och trist i slutändan.

Just nu lutar det antingen åt de allt fler engelska orden och uttrycken som smyger sig in i svenskan, eller mot ikoniskan. WTF kanske ni tänker, ikoniska, vad är det? Jo, det är alla de här symbolerna som finns t.ex. i datorn, i mobilen, på skyltar i vardagen etc etc. Just nu när jag sitter och skriver det här inlägget ser jag flera ikoner framför mig på skärmen. En kedja för att lägga till en länk, en sax för att klippa ut, en mapp för att klistra in. Vi vet vad alla dessa ikoner betyder, ändå har vi aldrig suttit och lärt oss dem, tragglat glosor, som i engelskan och franskan. Är det inte ganska coolt ändå?



Jag återkommer i ämnet.

// Z


Omnes comites mortum exspectant, sic timeo noctum

Hej hå, en gul och en blå, här sitter jag och försöker lära mig substantivens kasusböjningar i singular och plural för alla latinets tre deklinationer.


Puella och puer betyder flicka och pojke, för er som inte läser latin (vilket jag antar är ganska många)

Låter det kul?

Nä, tänkte väl inte det.

// Z

That's what I like about you

Förlåt för att det har varit kass uppdatering idag, har varit så trött så jag har inte orkat med nånting. Men jag ska gå och duscha nu, får se om jag kanske blir piggare då xD Lyssna på den här braiga låten så länge:



// Z

18-årsfest hos Mikaela <3

Saker jag lärde mig igår:

- Hannes kan göra riktiga häxbrygder
- Lita inte på Holger när det gäller sprit
- Handklovar är inte så slitstarka
- Bacardi smakar apa
- Xider Lime är gott
- Drick vatten också, för i helvete

Som ni kanske minns är min Nikon inte tillbaka från reparationen än, så päronens kompaktkamera fick duga. Men den dög rätt bra tycker jag ^^


Vår söta värdinna =) <3


Mika & Coco <3


Claudia var så fin så  =)


Jag & Coco <3


Dildon med piska som Mika fick av Sara, Carro & co. var väldigt populär ^^


Fluffiga handcuffs fick hon också, dock lyckades Hogge ha sönder dem senare xD


Claudia & Carro var klädda i samma färgskala ^^


Huvudmassage-orgasm-grejen var också populär ^^ Den är SJUKT skön!


Har ni ätit citroner? xD


Som sagt, dildo-piskan var populär


Handbojorna också!


Holger var stilig i vit skjorta =)


Fågeldansen!


Brottningsmatch! xD


Weeei... eller nåt?


Folket umgås =)


Hannes ville spela Fia med Hutt ^^


Holger kan inte blanda kort (a)


Jack & Koffe, fina fina pojkar ;D


Så roooligt vi har det ;D


Jag tyckte vinet var jättebeskt, och sen kommer Jack och säger att det är det minst beska vinet han har smakat. Jag bara OMG...


Det var äckligt först, det blev godare sen xD Vad det var i minns jag inte, fråga Hannes :P


Folk :D


Aww, Gotte & Mika ^^


"Good boy!" Vad det var i vet jag inte, men att döma av Jacks miner efteråt var det inte gott xD


Cheers! Notera mina fina, långa och glittriga ögonfransar ;)


Shake it!


Lite kortspel blev det också


Hogge :D


Våra boys äger dansgolvet ^^


Fin hatt Hannes!


Hogge & Anna =)


Festprissarna ^^


Fia med hutt


Barsebäcks-boysen visar hur mycket de tycker om varandra ;D


Var ute och tog lite luft


Elin & Jack, nånting var visst roligt xD


Behöver jag säga nåt?


Jack shows his moves!


Sen råkade Hogge ha sönder handklovarna, och fick inte av den ena från sin hand xD


Hannes och spriten ^^


Haha så sött =)


Den här får avsluta, folk är tröööötta xD


Tack allihopa för en jätterolig kväll, tack till Mikaela och grattis igen! :D <3

// Z

Körsbärsvodka?

Godmorgon på er! Igår drack jag sprit för första gången i mitt liv. Det var äckligt xD Men jag drack det ändå. Jag blev väl lite yr i mössan men inget mer, drack ju inte så mycket. Men men, så har man gjort det också.
Om ni som inte känner mig undrar varför jag inte har druckit innan så är det p.g.a. en deal jag gjorde med mina päron när jag var typ 12 bast; Ingen sprit, inga cigaretter, inget knark och inget snus fram tills jag är 18, så betalar de bil och körkort. Jag klarade det, och jag är stolt över det :D

Bilderna från igår (det blev 110 stycken men jag ska inte plåga er med allihopa xD) kommer upp strax :D

// Z

Jag har klister all over my hands. Jag är inge bra på det här xD



Lösögonfransar är djävulens påfund.

Varför använder du dem då?

Tyst.

Hur uttråkad är man på en skala när man står och skjuter prick på en spegel med ett par stringtrosor?

Med tanke på hur mycket jag brukar få trixa med lösögonfransar kanske jag borde börja redan nu? xD

De har blivit minimalt med städning och mer Spotify, Photoshop och Facebook, men rummet ser okej ut nu iaf. Pappa lär inte få en hjärtattack eller så xD Ska väl käka lite snart, något mellanting mellan mellanmål och middag. Shit, det där blev mycket alliterationer eller assonanser eller vafan det nu heter, blandar alltid ihop dem xD

Det får bli vita strumpisar ikväll, man kan inte ha svarta till en vit klänning och jag har inga andra :P Men det går säkert det också, och blir det fult så får jag väl leva med det. Fast det blir det nog inte, testade det igår.


Nejdå, jag är inte alls kär i den här bilden (a)

Pepp för ikväll :D

// Z

Attans!



Jag får tyvärr vara utan min Nikon ikväll, den är inte tillbaka från reparationen än. Man kan inte få allt :P Och mammas och pappas kompaktkamera har ju ändå 8,3 MP, det är helt okej. Men på något sätt känns det ändå som att gå från en 22" widescreen-skärm till en 17" xD

Aye well, shit happens.

// Z


Bildlista

Vanligtvis brukar såna här listor göras på bilddagboken, men jag pallade inte det för jag tycker det är lättare att ladda upp bilder här ^^

1. Du och en bästa vän

Haha, så gammal bild!

2. Du som busig


3. Du som fotograf


4. En dag du minns

Privé <3

5. En konstig bild


6. En bild som väcker känslor


7. En plats du saknar

Chapp <3

8. Någon du litar på


9. Någon du saknar


10. Någon du älskar

Mam <3

11. Någon som betyder mycket


12. Någon som ger dig inspiration


13. Någon du tycker om


14. Någon du vill träffa


15. Någon du tycker är söt

Blondie är alltid söt =)

16. Någon du tycker är snäll


17. Något du vill ha


18. Något som får dig att gråta


19. Något som är viktigt för dig


20. Dig själv nyligen


21. Dig själv skrattande

Det är choklad jag har på läpparna...

22. Dig själv


23. Den du senast fick SMS av


24. Den du alltid har roligt med


25. Den sista bilden på mina mottagna filer

GISSA TRE GÅNGER vem som skickade den här xD


Bra Rubrik-torka

Hej på er! Ganska nyligen hemkommen, efter plugget var jag och Coco och köpte en present till Mickis. Vi hittade en jättefin sak men jag kan inte säga vad det är, för även om Mika har sagt att hon typ inte läser min blogg (jag tar det inte som en förolämpning eller så, alla är inte bloggläsare ^^) så vet man ju aldrig ;)

Anyway, det är såååå skönt att det är fredag! Mamma och pappa åker upp till Ankhult (landet, ja, jag vet att det är ett fånigt namn xD) ikväll och pappa kommer bara hem imorgon kväll för att köra mig till och från Genarp. Hehe, gud vad jag känner mig som en spoiled brat när jag skriver så xD Men vafan, har man en extremsnäll pappa så har man :D

Ikväll blir det omlackering av naglarna, både på händer och fossingar. Röda, röda, röda ska de bli! Sen ska jag prova outfiten jag ska ha imorgon också, bara för att se så det inte ser helt fucktup ut eller nåt xD Sedan har filmen Australia landat i min brevlåda (ytterligare nån gåva för ett test jag gjorde via Gratisbios hemsida), så det blir kanske att man tittar på den senare =)



Men nu ska jag byta om från kjol och strumpisar till mjukisbyxor och sedan ska jag börja fundera på om jag över huvud taget ska äta någon ordentlig middag ikväll (på det hela taget gissar jag på inte (a) )

// Z

Tired

JAG ÄR MEGATRÖTT!

Kommer nog inte bli så mycket uppdateringar idag :P Kanske någon till senare, men inga bloggunder för mig idag. Jag somnar fan snart xD

// Z

Vad Z och C kan prata om mitt i natten

Z: I må illa
C: Moi aussi
Z: For the same reason as me?
C: Ikd, what's your reason?
Z: Guess 8-) It's easter, goddamnit
C: All right, it's the same ^^

C: Wow. You're really not going to mangage living on your own later on, are you, you little spoiled twat?^^
Z: Haha well, I guess not XD you'll have to call me an ambulance after two weeks, and they'll have to magpumpa mig XD
C: I'm looking forward to it...

Z: Jag skrattade precis hysteriskt rätt ut av ingen anledning alls. Det var lite läskigt
C: Inte om man känner dig
Z: Point taken

Z: Jag lyssnar på en massa dåliga låtar
C: Jag lyssnar på en massa bra låtar. Laddade nyss ner en ny omgång, allt från the Cure till Bon Jovi :D
Z: Blöö, I envy you downloaders
C: :D jag försöker vara skadeglad, men jag är alltför sömnig för att orka uppbåda det ordentligt
Z: Usch då, då måste du verkligen vara trött
C: Ja, jag menar det :P

C: Haha, jag är så trött att jag inte orkar gå och lägga mig
Z: Samma här. Det är en jäkligt konstig känsla :P
C: Extremt
Z: Extremt

C: Jag är så trött att jag stirrade på ordet synonym i flera sekunder, övertygad om att jag hade stavat fler någonstans

C: Sex laxar i en laxask
Z: Sju sjösjuka sjuksköterskor sköljde sina skjortor på de sju haven
C: Packa pappas kapssäck med tapetpaket
Z: Far, får får får? nej, får får inte får, får får lamm
C:Sju sjösjuka sjömän på det sjunkande skeppet Shanghai


December -08

Lead us not into temptation - just tell us where it is!

Mitt nya linne låg i brevlådan idag, är det inte bara för coolt? :D Köpte det här!


Det sitter på i skolan imorgon, garanterat! :D

// Z

The nightingale in a golden cage

Howdy everybody! Shit, vad trött jag är. Kom hem först för drygt en timme sedan, har suttit i Lund och pluggat/njutit av kvällssolen (fast det blåser utav helvete!). Min 'middag' fick bestå av en Chai och en chokladboll på E-House (a)

'Slapp' hålla mitt tal på Tala & Framträda imorse - vet inte riktigt om det var bra eller dåligt. Å ena sidan har jag nu mer tid att öva och finslipa på talet (eftersom det skrevs i all hast igår kväll kan det behövas), men å andra sidan var jag ju inställd på att hålla det idag. Fast på det stora hela var det nog bra att det sköts upp till måndag, var ganska dåligt förberedd :P

På matten jobbade jag och Mika järnet igen, gjorde hälften av alla de uppgifter som vi har idag och imorgon på oss att göra =) Och Jack och Claudia satt och mobbade oss för att vi faktiskt gjorde något xD

Lunch, vi argumenterade om raggmunkarna och lite sånt. Koffe fick mig, Mika och Jack mot sig när han påstod att de var äckliga ;)

NK, vi fick tillbaka proven och jag fick 3 poäng från MVG! 41 poäng, bra ändå, men jag hade sååå gärna velat ha MVG i NK A också... får väl se hur det går :P

Latin, lyckades med konststycket att inte göra någonting alls vettigt under hela lektionen xD It takes skills to do that... or not? Vi gick igenom olika kasus och bla bla, vi har prov på onsdag så jag kanske borde lyssnat bättre, men jag skrev iaf upp det viktigaste xD

Slutligen kinesiska, vi gick igenom vilka tecken vi ska ha till provet nästnästa vecka, och jag och Annapanna <333 flummade mega som vanligt. Nani nani xD Sedan blev det E-house, och sedan plugg på stadsbibblan =)



Nu ska jag lyssna på Nightwish.

// Z

Fairytale Bag



Idag landade den här coolingen hos mig, beställde den härifrån häromdagen =) Fick ett presentkort på 150:- på Friis & Company via ett test jag hittade på Gratismodes hemsida. Den här väskan kommer vara min baby i sommar ;)

// Z

Mighty armies and epic deeds

Sitter här och knåpar på talet jag ska hålla imorgon, har skrivit 110 ord och det ska var ca 700 xD Aja, det löser sig vet ni. Allting går utom små barn och tennsoldater ;)

Jag har glömt att ringa min tandläkare IGEN. Heja mig! Jag ska fanimej skylla på någon annan när mina tänder ruttnar och ramlar av. Vem vet jag inte, men jag kommer nog på någon. *evil laugh*

Fick tillbaka mitt historiearbete om grekisk mytologi idag förresten, fick MVG- ! :D Skitglad för det ^^



// Z

She was baptized in dirty water

Har suttit och fullkomligt frossat i Forever 21 nu medan mina nylackade naglar har torkat. Håller på att sätta ihop lite collage nu, de kommer förhoppningsvis upp här senare. Om jag inte har tröttnat och gett upp då xD Lyssna på den här underbara countrylåten så länge:



// Z

I hope you dance



Underbar låt. Jag älskar country och jag älskar Lee Ann Womack <3

Min Nikon <3



Max två veckor idag tills vi återförenas, my baby! <3
Jag vill ha den i helgen! Hoppashoppashoppas...


Cherry cherry bom bom

Jag kom i säng vid halv tre, och ställde klockan på halv elva så att jag faktiskt skulle kunna få något gjort innan lunch. Vad tror ni händer? Jo, jag vaknar av mig själv tio minuter innan klockan ska ringa, tror att det är lungt och stänger av den. Och vad tror ni jag gör sen? Jo, somnar om i godan ro och vaknar drygt en timme senare. Two thumbs up!



Idag ska jag:

- Åtminstone börja på talet jag ska hålla på onsdag
- Skriva färdigt min franska bokrecesion
- Läsa ut svenskaboken
- Prova klänningen från Gina en gång till
- Flytta över alla saker från min gamla skolväska till min nya
- Tvätta håret


Men först och främst ska jag få något i magen. Vi hörs senare!

// Z


En tunga som bara ger, en mun som bara vill ha mer

Alltså, vad gör man såhär dags på natten/morgonen?
(En viss person vet svaret men FÖRUTOM det? xD)

Anyways, jag ska sova nu. Har lyssnat på Tomas Ledin, av alla artister. Tomas Ledin? Ville väl få lite takes me back-känsla I guess xD



G'night på er! :*

// Z

Markoolio rider igen

Blev nyss överlycklig när jag hittade Dr Bombay - Rice & Curry på Spotify. Jag antar att det är såhär konstig man blir efter tolv på söndagskvällar. Det var längesen jag var uppe efter tolv en söndagskväll. Eller okej, det var det kanske inte. Never mind.

Jag har gett mig fan på att jag ska äta upp det sista chokladägget ur påskägget innan jag går och lägger mig. Det är stort som Rhode Island. Eller var det något annat som var stort som Rhode Island? Nevertheless, jag kommer kräkas inatt om jag äter det. Det skiter jag högaktningsfullt i. Usch, det är svårt att stava till högaktningsfullt halv ett på natten. Amen, nu får jag sluta, jag låter ju som en mes.


Jag är blå. Inte i någon känslometaforisk mening då, utan jag är bara helt enkelt blå. Det ser ni väl?

Jag ska fan vara uppe till fyra i natt, bara för att jag kan.

// Z

I wanna live like animals

Gick nyss ut ur mitt rum för första gången ikväll sedan klockan, hm, halv sex typ. Det var mörkt i korridoren. Väldigt mörkt. Det var ännu mer jävla mörkt i köket. Missförstå mig rätt, jag är inte säskilt mörkrädd, men jag tycker inte om att inte se vad som är framför mig. Tänk om man liksom springer in i Hitlers spöke eller något? Inte för att jag tror på spöken.

Nu kom jag in på ett sidospår. Vad jag egentligen skulle skriva var att jag kanske borde fundera på att gå och lägga mig snart.

Hmm. Så, nu har jag funderat på det. Nu ska jag återgå till att läsa bloggar och dricka mjölk. Det var det jag skulle hämta i köket förresten. Mjölk då, inte bloggar.

// Z

Skön snubbe

Haha, den här bloggen är skön tycker jag ^^ Finns för lite killbloggar! Och nej, jag kom inte på det nu, det har jag tyckt sedan jag började läsa bloggar. Varför det var relevant vet jag inte. Men kolla in den här snubbens blogg ändå ^^

Jaja cowboy, packa ihop och rulla iväg bara!

En negativ sak med att vara ensam hemma är att det sällan blir någon ordentlig middag på kvällarna. För att vara ärlig blir det oftast ingen middag alls xD Fast just nu är det inte så konstigt, kylen är barskrapad.

Men nu ska jag kolla på Atlantis! :D Älskar den filmen <3



// Z

You PMS like a bitch, I would know!

Jag vet, dålig uppdatering idag. Förlåt så hemskt mycket, men gästerna kom vid lunch och innan dess var jag fullt upptagen med att packa och sånt. Iréne och Hans körde mig hem och jag var hemma vid halv fem, och jag har suttit och läst inlägg på alla mina bevakade bloggar sedan dess. Modemhastigheten uppe på landet klarade inte riktigt av bloglovin, illa nog xD

Skönt med en kväll för sig själv här hemma nu, päronen kommer hem på måndag. Jag är en såndär person som absolut behöver privacy, annars blir jag knäpp. Sitter här och lyssnar på bra låtar på Spotify, det har jag absolut saknat de här dagarna i stugan! Spotify 4-ever <3


Disneylåtar istheshit ;D

// Z

Let's kick the tyres and light the fires, big boy!

Mkay, det blev visst bara Independence Day. Måste verkligen sova nu, ska upp 'tidigt' (halv elva, ojoj...) imorgon. Gästerna kommer vid lunch och innan dess måste jag:

1. Duscha och fixa till mig
2. Se till så det ser acceptabelt ut på mitt rum
3. Packa, jag ska åka hem med moster och morbror imorgon eftermiddag. Päronen stannar till måndag

Anyway, just nu har jag chokladfläckar all over the bed and myself, det är varmt som en fucking bakugn här inne och jag har på något jäkla sätt fått en smörig kärleksballad på huvudet.

Men nu ska jag gå och ta ut linserna, borsta tänderna och sen ska jag ZZZZZZ!

// Z

Labradudelidej

Geez man, jag är verkligen trött och seg i skallen. Nyss när jag var på toa höll jag på att sätta mig utanför toastolen. Och när jag var ute i köket och snodde två överblivna köttbullar ur kylen (var bara tvungen att ha något annat än choklad att stoppa i munnen) märkte jag knappt att min Team Edward-tjocktröja gled av armarna förrän den nästan låg på golvet.

Nu ska jag rensa hjärnan med lite film. Först Independence Day och sen Mamma Mia :D

// Z

Du vet att det är illa när du sitter och för ditt liv inte kan bestämma dig om du ska äta den rosa eller den gula spritpralinen

Ingen i familjen är så pepp på middag ikväll, ganska förståeligt. Mamma och pappa ska bara ta lite te och mackor och jag står nog över helt, i alla fall just nu. Finns dock inget som säger att jag inte går och tar en nattmacka sen (a)

Jag fullkomligt plöjer igenom Änglar av Marian Keyes. Jag älskar den! Men jag gillar ju alla hennes böcker, så det är kanske inte så konstigt ^^ De får en att skratta och gråta om vartannat. När jag har läst ut den ska jag nog läsa Breaking Dawn för, hm... fjärde gången blir det nog. Nädå, jag är inte illa xD



Ikväll ska jag nog kolla på Mamma Mia.

// Z

Happy Easter!

Påskaftonen spenderades endast med familjen, men imorgon ska vi ha gäster. Moster och morbror kommer hit, och även grannarna här uppe, Holms =)


Mamma blåste ur och målade de här äggen för säkert mer än tio år sedan. De har hängt med sedan dess!


Mah egg ;)

Mår illa av chokladätande just nu xD Har ena ögat i en chicklit-roman och andra ögat på datorn. Mamma och pappa är ute och sätter ihop en nyköpt hammock. Allt är frid och fröjd ^^

// Z

This is art, this is me

Men shit, vad klockan blev mycket helt plötsligt. Har kollat på Miss Secret Agent och sedan på Day After Tomorrow. Jag Ä L S K A R den filmen! Bara så ni vet då ;) Och det är inte bara för att Jake Gyllenhaal är dregelsnygg, hör ni det?

Funderar redan på vad som kommer ligga i mitt påskägg imorgon (eller senare idag om man ska vara petig). Illa? Well, that's just me ^^ Något annat som is just me är egobilder. Nu plågar jag er med några stycken, och sen säger jag godnatt (a)



Sweet dreams! :*
(Jag ska drömma om choklad...)

// Z

Duktig Z!

Idag har jag varit riktigt duktig tycker jag. Först hjälpte jag mamma och pappa lite, klöv och staplade ved i två timmar och tjänade lite pengar på det. Med tanke på mina utsvävningar igår tyckte jag det var en bra idé xD Sedan stack jag ut och gick runt sjön, var borta i drygt 1½ timme. Så mycket frisk luft har jag nog inte fått på länge xD



Ikväll blir det grillad ryggbiff och klyftpotatis till middag, mumsigt värre :D Och imorgon är det påskafton och då ska jag äta godis tills det kommer ut ur öronen på mig. Sådetså! Nu ska jag lägga mig och läsa och vänta på att det blir matdags.


Osminkad och med smutsigt hår, bara allmänt... ja xD

// Z

Oh Romeo, wherefore art thou Romeo?

En puss till den som kan gissa vilken film jag precis har sett på xD Aye well, time to hit the sack. Det är en dag imorgon också ;) Bli förmodligen promenix runt sjön som vanligt.



Sleep tight darlings! :*

//Z


Dagens inköp

Har gjort av med oförskämt mycket pengar idag. Det är inte bra. Men jag är en slösa in i benmärgen, what to do?

Anyways, här är vad jag köpte:

Från Din Sko:

199:-


149:-


349:-

Från Accent:

399:-

Från H&M och Gina:

Mest lite random need-stuff. På Gina köpte jag även en klänning men den får ni inte se förrän nästa helg ;)

Nu ska jag kolla på film!

// Z

Dagens från landet

Pappas och mammas kompaktkamera (Fuji Finepix F40, 8,3MP) fick stå mig till tjänst här uppe idag, så här får ni lite dåliga dagens outfit-bilder:


8,3 MP är bättre än inga alls, eh? ^^

 - Skinnjacka från H&M
 - Linne från Pink & Purple (under)
 - Tee från Gina Tricot
 - Jeans från Gina Tricot
 - Nitbälte från Carlings


Bye bye beautiful

Well dudes, now I'm gonna be off soon. Är tillbaka i civilisationen söndag eftermiddag/kväll någon gång. Jag kommer naturligtvis också blogga uppifrån stugan, men eftersom det bara är modemhastighet där uppe lär jag inte orka uppdatera så ofta xD


Sommaren - 08

Sakna mig inte för mycket (a)

// Z

Skärtorsdag =)

Hej och hallå till ännu en fin vårdag! Har ganska nyligen släpat mig upp ur bingen och när jag har duschat och satt på mig ansiktet och sånt ska jag in till Lund. Ska försöka hitta en klänning och några nya vår/sommarskor, jag är i desperat behov av det!

Framåt kvällen kommer jag hoppa på bussen till Hörby och där kommer min pappa sedan hämta mig, päronen åkte upp till landet igen imorse. Ni minns kanske att jag skrev att de sade att mitt påskägg fanns uppe i stugan, och ville jag ha det fick jag komma och hämta det? xD


Ååh vad godissugen jag blir av den här bilden! ;)

Aye well, time to hit the shower. Skriver nog nåt igen innan jag sticker =)

// Z

Till vänster?

Som ni kanske märker har bloggen flyttats till vänster i webbläsaren. Hoppas ni inte tycker det ser förjävligt ut, men det är bara för att ge plats för reklamen till höger --->
(Tror inte reklamen syns för er som prenumererar på mig via bloglovin och klickar er direkt till inläggen, den syns än så länge bara från startsidan)
Eftersom jag har en 22" Widescreen-skärm är det lite svårt för mig att anpassa bredden på blogg + reklam så att den passar andra skärmar och format, men jag har gjort mitt bästa och ni får säga till om det är något som ser helt fucktup ut! :P

Jag är registrerad hos Agent Interactive och TradeDoubler, två av många sidor som hjälper företag och privatpersoner att tjäna pengar på sina hemsidor/bloggar/etc. Man registrerar sig (helt gratis) och sedan kan man ansöka om att få bli affiliate hos massor av olika företag som de här sidorna sammarbetar med. TradeDoubler har dock fler alternativ än Agent Interactive. Så snart man har fått godkännande kan man hämta koder till banners, som de här till höger ---> och lägga ut på sin blogg!



Och ja, man kan tjäna pengar på det här. Hur mycket man tjänar beror naturligtvis på en del olika faktorer, olika annonsörer har olika krav. Det kan man läsa mer om på hemsidorna.

För mer praktiskt info om hur man lägger in reklam på sin blogg kan ni kika in här!

// Z

We have cookies



Klockrena T-shirts xD Härifrån.

"Does my being half-naked bother you?"



Och vi gillar:


Nej, förlåt, vi ÄLSKAR Taylor Lautners magmuskler ;D <3
"Thank God for the pause button!"
Right on! xD

// Z

Simsnörd? Nää, vad menar du?

Sho folket! Har ganska nyligen vaknat och ska snart gå och duscha och fixa till mig lite, Anna kommer snart hit =) Vi ska spela Sims och nörda oss :D Vet inte om jag kommer få tillfälle att blogga under dagen men annars hörs vi ikväll, fo' sho!



// Z

Nelly



Säger godnatt med de här godbitarna från Nelly. *Suck* A girl can dream can she?

// Z

GratisBio - Presentkort och biocheckar helt gratis!

Okej, jag ska lägga korten på bordet - även jag har nu lockats in på gratissidorna. Men, låter inte 'lockas in' lite negativt? Som om det vore något halvkasst som man egentligen inte vill vara med på? Det kan jag ju säga direkt att så är det inte! Jag har varit runt lite på de olika gratissidorna (det finns ju länkar på var och varannan blogg) och registrerat mig hos några av dem. En av dem är naturligtvis GratisBio - den äldsta och största av alla dessa gratissidor.

För er som inte vet hur de här gratissidorna fungerar så ska jag förklara; du registrerar dig, helt gratis, och börjar samla poäng direkt. Det är jätteenkelt! Du kan t.ex. klicka dig in på olika hemsidor och delta i undersökningar och tävlingar, som är helt gratis. I många av dessa undersökningar får du dessutom presenter, helt gratis, bara för att ha svarat på några frågor! Hur perfekt är inte det? I tävlingarna kan du också vinna en massa coola saker =)

Klicka på bilden här under och registrera dig idag, så får du 75 poäng direkt av mig! :D

När du har registrerat dig kan du börja klicka runt på hemsidor och delta i undersökningar. 5 poäng här, 7 poäng där, kanske upp till 30 poäng på någon sida? Det går snabbare än du tror att samla ihop poäng, och redan vid 400 p kan du kvittera ut en biocheck. Eller så kanske du vill fortsätta samla poäng och komma upp i presentkort i valfri butik för 300, 500 eller 700 kr? Valet är ditt!



Ännu ett sätt att få poäng är att göra det som jag gör nu - skriva om GratisBio på din blogg! Du kan tjäna mellan 10-1000 poäng på att skriva ett inlägg om GratisBio, och då är du samtidigt med och tävlar om ett presentkort på Nelly för 500 kr - varje månad!

Jag kan verkligen inte hitta något negativt med att bli medlem på den här sidan. GratisBio - bara några klick!

// Z

Kom hem, vi börjar om igen...

Vet ni vad jag kom på precis?

Idag är det minst 1 vecka och max 3 veckor tills min baby är tillbaka från reparationen! <3



Jag har separationsångest xD

// Z

Somebody help the chicken?

Klockan är tjugo i nio, det är mörkt och fåglarna kvittrar för fullt här utanför. Det är härligt. Jag är nyduschad, det är också härligt. Jag måste städa mitt rum nu, det är mindre härligt xD

Sedan ska jag nog kolla på Surf's Up igen, now THAT'S härligt ;D



// Z

Give the dangerous bitch her chocolate



Härifrån

White rebel at the door. Let's drink pleasure and shame.

Sitter här och diggar Hardcore Superstar och har precis gjort en ny bloglovin-ikon, ser ut såhär:



Lite roligare än bloglovin's egna iaf =)

Idag är det fint väder, men lite för kallt för att man riktigt ska kunna njuta av det. Solen skiner men temperaturen ligger på 10-12 grader, ändå låg jag ute på en filt i trädgården innan och läste den här:



Svenskauppgift, vi ska ha läst ut den till efter lovet. Den är... tja, rätt okej. Inte jättetråkig som vissa böcker vi har fått i uppgift att läsa har varit, tack och lov. Skriven på ett annorlunda sätt också. Aye well, har kommit en bra bit, till sidan 112 av totalt 236. Ska nog läsa resten uppe i stugan i helgen, där har man ändå inte så mycket annat att göra xD

// Z

"It's all this fur! It makes me look... poofy."

Nu har jag kollat på Ice Age och jag håller på att dö av hunger. Ska väl gå och lägga mig snart, I guess. Orkar inte välja ut någon 'vaggvisa' idag så ni får klara er utan. Hoppas ni överlever ;) G'night!

// Z

It's sunday

Har precis kollat på Cars, älskar den filmen också ^^ Vissa tycker ju att filmerna har blivit sämre sedan Disney gick ihop med Pixar, men jag håller bara med delvis. Visst, de filmer som kommit ut på senare år tycker jag mest är crap. Men de tidigare? Finding Nemo, Chicken Little, Ratatouille? I love them! <3 Still, det är något speciellt med de gamla Disneyfilmerna ^^



Sitter här och bara chillar, såå skönt att ha en söndag då man inte behöver tänka; "Åh nej, imorgon kommer jag bli väckt av väckarklockan igen, och måste utstå ännu en veckas skola..." Nåt ditåt ;)

Har inte så mycket planer för veckan, förutom att jag ska spela Sims med bästa Anna <3 på tisdag, och kanske hitta på något med Chrissy någon dag. På torsdag eftermiddag eller fredag morgon (beror lite på) åker jag upp till landet. Mina föräldrar sa: "Ditt påskägg finns uppe på landet, vill du ha det så får du komma och hämta det." Jaja, vad gör man ^^


Förra årets ägg

Nu ska jag kolla på en annan DisneyPixar-film... kanske Ice Age? Eller Madagascar? Vi får välan se. See ya! :*

// Z

Surf's Up <3

Haha maan, do I love this movie or WHAT! ;D


"Of course I have! Have you ever tried to go mad without power? It's boring, nobody listens to you."

Har precis kollat på Simpsons Movie och nu ska jag kolla på Surf's Up. Den är så bra! ^^

Eftersom jag aldrig har laddat ner (okej, nästan aldrig, be mig inte förklara varför) blev jag överlycklig när jag hittade Watch-Movies-Links. Det är en sida som länkar till en massa andra sidor med mediaspelare på utländska sidor (mest från Japan och Kina) så att man kan kolla på filmer - utan att ladda ner och utan att betala! Totally free. Nu med Ipred-lagen och allt tycker jag fler borde få upp ögonen för den här sidan.



Jag medger att kvalitén inte alltid är top notch, men den är helt okej, i alla fall bättre än Youtube. Här finns över 10 000 filmer och det blir fler varje dag. Den här sidan är min guldgruva <3

Så nu tycker jag ni alla ska kolla in den, här!

// Z

Nemo

Nej, nu får jag ta och gå och diska, och sedan ska jag försöka röja upp lite här inne. Som vanligt ser det ut som kriget (a). Lyssna på den här underbara låten så länge:



// Z

Me <3 Svartvitt



Finfina grejer ^^ Härifrån


The best of the best

Till ljudet av Nightwish i hörlurarna har jag plockat ut (på min kära mors begäran) de tio bilder ur hela mitt arkiv som jag är mest nöjd med, som jag tycker blev bäst. Mamma sa: 'Det kan vara bilder på din stortå om du vill, bara du känner att det är bilder du verkligen tycker om.'
Men att välja ut tio stycken verkade först som en omöjlighet. Vet ni hur mycket bilder jag har? Vet ni det? Jag har 61,5 GB bilder, 41 218 stycken närmare bestämt. Fyrtioentusen tvåhundraarton! Och jag ska välja ut max tio? :O
Det gick faktiskt. Dock blev det inga bilder på min stortå ;) Och många av dem är faktiskt inte tagna med min Nikon, utan med någon av mina gamla kameror.

Tagna med mina gamla kompaktkameror:


Tagna med min baby:

I don't need a perfect mirror, we are free and we are perfect <3



Jag är glad :D
Säger godnatt med lite Lisa Miskovsky.
Sweet dreams y'all :*

Man kan balansera på linjen ;)



Från Shock

I know everything changes, I don't care where it takes us



Man kanske borde göra det här till en tradition, att varje vecka välja ut de snyggaste nyheterna hos Gina? Hm, maybe. Anyway, har ni sett deras nya klänningar? Om inte, kolla in dem! Massor av tygstycken värda att lägga pengar på, här är mina favvisar:



// Z

GE MIG SOMMAR NU! <3


And the sun has been shining on the world today!

Hallå i det fina vädret allihopa! Shit, det är ju helt underbart soligt och fint ute :D Femton grader och klarblå hmmel, så härligt!

Vaknade vid halv tolv, vilket kanske är förståeligt eftersom jag inte gick och la mig förrän två i morse. När jag gick upp käkade jag frukost/lunch och sedan gick jag direkt ut och gjorde det pappa beordrade mig att göra innan de åkte till landet igårkväll; rensade under häcken. Tog bort gamla vissna löv och skräp och sådant. Två timmar tog det, och sedan belönade jag mig själv med det här:



// Z

Knappnytt 8



Det här är humor xD

Fredagskväll á la Zambina


Underworld-trilogin


Mmm, Marabou


Och Fanta ofc ;D

Bättre kan man knappt ha det ^^

// Z

Tävla hos Minicookie om valfri väska från nuknuk!



Klicka bilden för att komma till tävlingen :D

Aidez-moi!

Hjälp, nu har jag ett riktigt I-landsproblem här. Jag kan inte bestämma mig för vilken film jag ska se ikväll!



Jag är öppen för det mesta, dock inte filmer som bara (eller nästan bara) består av blod, vapen och biljakter. Jag orkar bara inte med dem xD



Så, har ni några tips? Hit me! Please, I need your help (a)

// Z

Påsklov! :D

Ååh, jag veeet, jag borde vara ute i det extremt fina vädret istället för att sitta vid datorn! Och jag ska nog gå ut snart, och gunga lite ^^ Jag älskar att gunga! Så det så :D

Dagen började soft med att man först blev skjutsad till skolan och sedan på geografin kollade vi bara på film. Jag satt verkligen och höll på att somna ibland, var mer trött än vanligt. Jag hade kanske redan ställt om mig till påsklov?

På historian fortsatte vi snacka om Kina, trallala, och mina läppar är tydligen kommuniströda, tycker Håkan xD Han äger, har jag sagt det förr? ^^ Och Jack och jag satt och var störiga mot varandra, han gjorde fettfläckar på min iPod! :O *Onda ögat*

På engelskan höll vi på med Shakespeare, jag orkar verkligen inte det, tycker det är dötrist. Sedan hade vi en lång rast och då gick vi ut och satte oss vid 'varma väggen', en av ytterväggarna där solen alltid står på på eftermiddagarna, så där är jättevarmt! Nu i april är det rätt lagom, men i maj och juni är det rena stekpannan där! Då går iaf inte jag dit frivilligt xD

Provet gick... helt okej. Vet inte om jag hade koll på alla enegeriiomvandlingar i ett kärnkraftverk men det kändes rätt bra annars. Hoppas hoppas hoppas på MVG!


Prickiga klänningen idag ofc, dock är bilden från en annan gång

// Z

Do it now! There's a law against it tomorrow!

Jag BORDE plugga... men jag sitter och kollar på roliga T-shirts istället. Well yeah, that's just me xD


"Vadå, här finns ju jättemånga bröst? Du har ju fyra stycken rakt framför dig!"

Hej, det finns en risk att mitt huvud snart exploderar av all naturkunskap som har pressats in i det. Och magen protesterar vilt och skriker: "MAAAT! NUUUU!"

Tyvärr är det inte mat förrän om en tjugo minuter, typ.



Men nu har våren kommit på allvar och vi är såååååååååååååååååååååååååå glada för det, eller hur? :D

// Z

Snaaart är det lov

Ah, soft dag idag ^^ Tog mig en sovmorgon (eheheh (a) ) och på matten snackade Anne mest, som vanligt, och sedan var det några jättelätta uppgifter vi skulle göra som jag och Mickis blev klara med i ett nafs. Lunch, jag åt jäkligt mycket, mer än Kristoffer xD Dock inte mer än Holger, det skulle varit jäkligt illa! Men det var gott jue, chicky bits ftw ;D



På NK:n kollade vi klart på En Obekväm Sanning, om någon har missat den tycker jag ni ska ta och se den. Den är väldigt intressant och bra gjord. Sedan fick vi något korsord att lösa, och jag, Mika och Koffe ägde på det såklart ;D

På latinet var det lite segt, vi pratade om provet vi ska ha den 22:e och sedan skulle vi översätta en text, jag kom tio rader och sedan tog det stopp i huvudet. Satt bara och klottrade i blocket den resterande halvtimmen xD

Kinesiskan var inställd eftersom Polhem är lediga idag, så jag gick till E-House och köpte en Chailatte ^^ Sedan satte jag mig på en bänk, med solen i ryggen och alkisarna glatt babblande några bänkar bort, och pluggade NK. Under sådana förhållanden kan till och med pluggandet vara en njutning :D Tog 16.17-bussen hem när jag tyckte att jag hade pluggat färdigt xD

OCH JAG HAJADE DET DÄR MED "SPRITEN ANDAS"!!
Var bara tvungen att säga det xD

// Z

RSS 2.0





´