Certificate in Advanced English

Åh herregud, vilken dag alltså. Var ju dags att göra CAE på Polhem idag, enligt informationen man fick skulle det börja 8.30 och man ombads vara där i god tid. Så några minuter över åtta klev jag ur mammas bil och in på Polhems skolgård. Det var tio minusgrader och inte alltför puligt, det kom mer och mer folk och vi hade väl väntat oss att bli insläppta tio-kvart över nånting.

Men näääääääädå.

Nio fick vi komma in. Då hade vi stått ute i tio minus i nästan en timme och förlorat känseln i både tår och fingrar. Det hade blivit försenat, och det kan man väl förstå, men att inte ens släppa in oss i korridoren/hallen så vi slapp stå och frysa röven av oss?! Efter idoga knackningar på dörren och typ tre samtal med en av exiaminatorerna fick vi komma in och värma oss på nedanvåningen. Fyfan asså, fattar de inte att vi inte kan stå i bitande kyla i en timme?

Själva proven finns det väl inte så mycket att skriva om. Det var reading, writing, use of english och listening. Ska göra speaking på tisdag. Det var absolut inte mardrömssvårt men jobbigt att vara där mellan nio och tre xD Riktigt skönt att komma ut i friska luften sen, när temperaturen hade gått upp till typ noll :) Imorgon ska jag sova lääääääääääääääääääääääääääänge!


England here I come! <3

// Z

Hit me baby!

Yeah write your stuff here:

Namn:
You know you want me to remember you

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0