Sleepy Z

Hm. Är inte klar med kategorierna än men mitt internet har plötsligt bestämt sig för att gå extremsegt så jag pallar inte mer xD Får ta och fixa det imorgon. Det blir snart sängen skulle jag tro, linserna har börjat klia och det brukar betyda att det är bedtime xD


Puss & godnatt! :*

// Z


"Vilken stol?"

Det här är lätt dagens skönaste xD

// Z


Bra musik

Fixar för fullt med kategorierna. Lyssna på this good shit så länge:


Categories



Funderar också på att städa upp bland mina kategorier lite senare. Jag har alldeles för många och använder så få av dem regelbundet :P Får se om jag hinner/orkar det ikväll. Nu måste jag plugga.

// Z

Kunde vart värre

Hallå. Precis innan jag stack iväg till bussen i förmiddags kom jag på att jag inte hade två lektioner idag som jag hade trott, utan bara en! xD Historian är ju inställd hela veckan för vår grupp, det hade jag totalt glömt. Så jag hade bara engelska C idag, men innan dess umgicks jag lite med Mika, Coco och Åsa L. Vi flummade i omklädningsrummet xD <3

Imorgon blir det också bara en lektion, psykologi. Ljus & Mörker är inställt, franskan är inställd, och som sagt är även historian inställd. Illa egentligen xD Fast jag har körlektion direkt efter psykologin, så frestelsen att skolka blir lite mindre (a)

Att göra idag:
- Läsa
Candide
- Läsa psykologiläxan
- Maila till ett företag i frankrike (fråga inte)
- Övningsköra

Yepyep. Kul på hjul.



// Z


Nu är det nåt som inte stämmer...

 

Ni kanske skulle ta och fundera på att byta färgerna på antingen linjerna eller fyrkanterna? För liksom, det är ju ABSOLUT möjligt att ha fler unika besökare än pageviews... ohja o.O

// Z


Morgonstund har guld i mund, särskilt om man får sova läääänge!

God morgon galningar! Varför jag inte är i skolan? Det kan ni få fundera på ;) Chilla, jag ska dit snart, ska ta bussen vid elva. En del lärare är borta idag så lektioner är inställda, that's why I'm home xD Har haft lite att göra nu på förmiddagen, lite läxor och ringa några samtal och sånt.

Men nu måste jag gå och fixa håret och måla blodet på läpparna. Vi hörs när jag kommer hem! :*


Mah breakfast.

// Z

Acceptance

Okej. Jag är medveten om att de senaste inläggen här har vittnat om en deppig och extremt icke-glad Z. Men ibland måste man få vara så. Det här kommer tvinga mig att lägga om min livsstil totalt och det är inget man gör på en kafferast.

Gårdagen bestod till 80% av tårar. Framåt kvällen tog de slut och jag försökte tänka förnuftigt på saker och ting. Okej, jag får aldrig mer äta socker. Jag tror att detta är en ganska stor grej för mig om man jämför med genomsnittsmänniskan. Jag kan ha fel, men sötsaker (och mat) har alltid varit en stor del av mitt liv. Det har varit mina små höjdpunkter; chokladbollen på 10-rasten, läsken på fredagskvällen, chokladkakan på lördagen... Och att försöka acceptera att allt sånt är borta nu är väldigt svårt för mig.



Igår kväll tänkte jag mycket. Väldigt mycket. Okej, socker kommer inte längre vara en del av mitt liv, det kommer inte längre kunna vara mina höjdpunkter. Då får jag väl hitta några andra höjdpunkter då! Jag vet att det finns så otroligt mycket mer att få ut av livet än vad jag hittills har upplevt! Jag måste leva i nuet, jag måste uppleva saker, jag måste hitta andra sätt att få de kickarna jag får av socker.

Och som en klok person nyss påminde mig om på msn: Jag kommer bli mycket snyggare! Jag kommer gå ner i vikt, jag kommer få bättre tänder, jag kommer förhoppningsvis bli av med de här jäkla blemmorna jag har i nyllet, de som jag skäms så mycket för. Vore det inte bara förjäkla great om det kunde bli så? Och det kan det.



I'm new, and I'm now! Snyggare, piggare, hälsosammare (och sexigare!) here I come! :D

// Z


Hemma

Mår bättre. Måste fortsätta städa nu. Återkommer med något filosofiskt senare. Och nån bra låt kanske.

// Z

Crybaby

Tårarna bara rinner, de tar inte slut. Pappa ringde och jag grät i luren. Han kommer och hämtar mig, jag ska upp till landet och vara där över natten. Jag klarar inte av att vara ensam. Inte nu.

// Z

Jag antar att jag får acceptera att det här kommer finnas för alltid

Tårarna kommer och går. Vet inte riktigt vad jag ska känna längre. Samtidigt undrar jag om detta egentligen är nåt vettigt att gråta för? För mig är det antagligen det. Det handlar ju om förändring, och jag gillar inte förändring.

Okej, jag ska försöka sluta tala i gåtor nu.

Igår eftermiddag var jag hos en kinesiolog. Mamma har varit där innan och fått reda på vissa 'fel' i kroppen som man inte märker av, men som finns där och som skadar en. Mamma tyckte jag också skulle gå dit. Så det gjorde jag.

Jag tänker inte berätta och förklara alla saker hon gjorde, iaf inte i text för det är alldeles för invecklat. Men det hon kom fram till var:

- Jag är överkänslig mot ägg
Inte så att jag måste utesluta mat som innehåller lite ägg, men jag ska inte precis stoppa i mig en omelett till frukost varje dag.

- Jag är överkänslig mot mjölkprodukter
D.v.s. laktos. Detta var egentligen inte nån större chock, vi har misstänkt det förr. Jag kommer inte få äta/dricka mjölkprodukter i 2½ månad framöver (ska förklara varför lite längre ner), och efter det ska jag helst hålla mig till laktosfria produkter.

- Min kropp är övermättad på socker
Vilket betyder att jag är i stort sett allergisk mot det. Socker. Rent biologiskt går det inte att vara allergisk mot socker, men jag är så nära man kan komma. Det är fan inte så konstigt egentligen, med allt jag smäller i mig. Det dumma är ju vad det innebär. Jag får aldrig mer äta socker. Godis. Choklad. Läsk. Allt sånt! Lost and gone, baby. ALDRIG MER! Och det är svårt att förklara varför. Jag ska försöka:
Jag har en elak Candida i tarmen. Alla har Candida-bakterien, den är en del av vår bakterieflora. Men om man matar den med för mycket:
- Socker
- Antibiotika
- Kemikalier och miljögifter
Etc etc, så blir den elak. Och kan orsaka alla möjliga otrevligheter. Jag har fått medicin som ska göra den snäll igen, men det räcker med att jag äter 7-10 godisbitar så är den tillbaka. Och då måste jag köra kuren all over again.

- Jag har fem parasiter i tarmen
För mig känns det just nu som det minsta problemet, eftersom medicinen jag ska äta kommer ta kål på dem. Det är därför jag inte ska äta/dricka mjölkprodukter under dessa 2½ månader, eftersom parasiterna gillar det.

Medicinen jag får är en ört som heter Melia Supreme, även känd som "Mirakelörten". Den tar allt; den kommer ta alla parasiterna och den kommer göra Candida snäll. Men den snälla Candida kan jag aldrig bli av med, för den är en naturlig del av kroppen.

Chock. Helt enkelt.

// Z

BigSexyHair

Chrissy har gått nu. Jag sitter och funderar på om jag ska beställa den här:



Den verkar ju vara så jag. Senare idag ska jag berätta om det här. Have patience.

// Z

The morning after

Vi är vakna. Alldeles för tidigt om du frågar mig xD Jag mår... inte helt katastrofalt. Chrissy mår nog lite sämre. Ber om ursäkt för gårdagens fylle-inlägg, ni vet hur det är.

Inga minnesluckor iaf xD Jag minns att vi var ute på gatan och skulle hämta frisk luft, och det slutade med att vi ramlade omkull och nästan slog sönder vattenglasen vi hade i händerna. Vi var nog rätt högjudda också, hoppas vi inte väckte grannarna xD

Chrissy är i badrummet och tvättar av gårdagens smink. Jag ska försöka se till att vi får lite mat i oss nu. Hon ska ju fan vara på ett bröllop klockan två xD

// Z

I'm getting drunk all night

Jag hickar. Fyfan, vu är packade. Viu måste ät enåt innan vi går ochg lägger oss, om vi blujndar så snurrar det som fan. Tror faktiskt jag får mitt livs först ariktigt baksmälla imorogn. Jag ber er usäkta detta inlägg förr dess stavlfel, det borde vara uyppenvbty att jag är... ganska full xD Jag komme förmodligen skämmas för detta inlägg morgon men  vafan... vissa saker måste man bara göra!

// Z


Vodka

Jga ärf full. dewt är Chrissy också. Jag kör dett aimöägg fullst'ndigt oredigerat, bara för att kunna se tillbaka på det och skatta sen. bi hörs imorgon.

// Z

The Dead Can't Testify


Från Billy Talent's nya album. ÄLSKAR! (Återigen, tack Jack! :D)

New earrings


Inte akut eller kritiskt, men likförbannat livsomvälvande

Herrejävlar.

Ni får veta imorgon. Jag vill att Chrissy (förutom mina päron då) ska få reda på det först och hon kommer hit ikväll. Be very un-afraid. Jag är bara smått chockad.

// Z

Bevis på att mitt läppstift förmodligen överlever t.o.m. jordens undergång!

Jag kommer ihåg en tid då det var helt otänkbart för mig att gå utanför huset utan stora örhängen. Nu är det (nästan) lika otänkbart för mig att gå utanför huset utan the redlips. Jag älskar dem som Kissie älskar sitt löshår, som Dessie älskar sitt rosa läppstift och som Amir älskar sitt silverschampo.

Men det bästa med dem är just att de sitter som berget (eller åtminstone som fakking tuggummi!). Take a look:



Jag fotade innan jag åt lunch, och efter. Nån större skillnad? Inte precis va? Lite mindre glansigt but that's it! Det är så otroligt mycket pigment i det här läppstiftet, och glanset jag har ovanpå har jag använt sen början av högstadiet. Sedan jag hittade det har jag inte ens bevärdigat andra läppglans med en blick.


MakeUpStore China Red. Enligt mig det perfekta röda läppstiftet. Glansen jag har över är IsaDora MegaWetGloss Waterfall.

Nu ska jag sluta vara ytlig (a) Ska snart in till Lund igen. Hörs när jag kommer hem! :*

// Z

Hej och hejdå

Hallå på er, så var man hemma igen. Och jag ska sticka igen om drygt en timme xD Ska få i mig lite tidig lunch (eller brunch som det så fint heter) och typ... ja, ta bussen in till Lund igen :P Vad jag ska göra där kan jag berätta sen. Nu ska jag ha mat :D


Me today

// Z

Min frukost blev inte så nyttig kan jag upplysa er om

Gåmårrån! Nu ligger typ alla Katte-elever och sover, men inte jag inte! Jag har körlektion om lite mer än en timme så nu sitter jag här och undrar varför i helvete jag egentligen bokade den där lektionen xD Har precis käkat frukost men min buss går inte förrän om en halvtimme, så jag fick lite tid över.

Igår kväll satt jag uppe alldeles för sent och kollade på Watchmen. Och det är Jacks fel, för han tipsade mig om den. Sjukt cool var den iaf, Rorschach ftw! xD



Nah hörni, nu måste jag gå och måla blodet på läpparna (a)

// Z

Ibland är det rätt bra att klicka på What's New-albumen på Spotify!



Jotack, jag vet att videon är halvporrig xD Men det ska jag säga, att det jag föll för var säckpiporna! <3

// Z

Vad skulle man inte gett för att få se ut som henne?

Missförstå mig rätt, jag är rätt nöjd med mitt eget utseende. Men Ashley Greene är ju bara så OMG-vacker!
Och för oss nördar: Det är hon som spelar Alice Cullen i Twilight.



Nu äre långhelg! :D

Yep that's right bitches! :D

På torsdagarna har vi weird schema: Religion i Ka24, 10-rast, religion i Nv24. Och sen slutar vi, d.v.s. 11.05. Gött or what? :D Men jag, Claudia och Jack blev kvar i musikrummet ända till klockan två. Vi spelade piano och gitarr (eller ja, de spelade och jag lyssnade), mycket trevligt ^^ Claudia sjunger ju som en fucking goddess! <3

Och vi har D-dag imorgon (ettorna ska ha sin inspark i Stadsparken), gött är det. Dock är det en sak som stör mig; jag kommer inte få sova ut eftersom jag har körlektion 09.05, så jag måste upp vid sju xD



// Z

Bevisligen har jag klängt i trädet igen xD



- Linne från Gina Tricot
- Shorts från Gina Tricot
- Skinnjacka från H&M
- Nitbälte från Carlings
- Glajjor från Gina Tricot
- Skor från Din Sko

Nu är jag trött

Så, nu har jag kollat på filmen och den var underbar som den alltid är ^^ Mina linser kliar nu, ska försöka vara i säng innan halv elva ikväll. Men jag hittade nyss bra musik på Spotify så vi får se hur det blir med det... (a)

// Z

Hauru No Ugoku Shiro

D.v.s. Det Levande Slottet! Den bästa tecknade filmen i världen (ja, bättre än Disney). Ska kolla på den nu :D


Inte en 'äkta' trailer men det var fan svårt att hitta nån på originalspråk med subtitles :P

// Z

Den här har jag haft på huvudet hela dagen!


Och det är Jacks fel! :D

Mupp. Rubriktorka. Mupp.

Hej på er! Den här dagen har faktiskt inte varit så jätteseg, även om vi har haft fem lektioner :P Inga hålor idag, då känns det som det går fortare. Gilla :D

Först hade vi historia C, och äntligen har jag och Chrissy fått en kurs tillsammans xD Man tycker att vi åtminstone borde haft någon innan, men nepp. Nu får hon dock dras med mig igen (a) Vi diskuterade källkritik och lite sånt, en del av det visste jag redan. Men men.

På 10-rasten var jag, Koffe och Johannes extremt faschinerade av Jacks nya applikationer till iPhonen, och efter det hade vi psykologi. Vi brainstormade om saker inom psykologi (fobier, känslor, psykiska sjukdomar, beteende etc. etc.) och så gick hon igenom det första av de fem perspektiven på psykologi. Nu när jag skriver det låter det fruktansvärt tråkigt. Fast det var det inte.

Direkt efter det (och jag menar det, vi slutar 11.00 och börjar 11.00!) så hade jag engelska c, vi har fan en hel bok som bara är förberedelse för CAE (Cambridge nånting nånting of Advanced English). Jag förväntar mig C-kursen bli svårare och mycket mer krävande än B-kursen, but hey, I Love English! :D

Sen var det mat och vi var flummiga. VÄLDIGT flummiga. Jag skrattade så jag inte fick luft! Fyfan vad vi är bäst! xD Och sen gick jag och klippte mig och det gick snabbt och smidigt, in och ut på 20 min ^^

Religion, lite introduktion och bla bla och sen skulle vi göra det jag hatar mest; vi skulle sitta i grupper och planera hur VI skulle vilja lägga upp undervisningen. Och naturligtvis måste vi ta hänsyn till kursmålen och att vi ska läsa alla fem världsreligioner och bla bla bla... hatar kärringen.

Och sen kinesiska och det var rätt flummigt det med, som vanligt xD


Nyklippt :D

// Z


Jag kan lova att det blir fler ego-bilder när jag har klippt mig imorgon xD

Bonjour! Nyss hemkommen efter en dag som egentligen inte var så jobbig, men det känns fan så xD Mitt huvud är tomt på vettiga saker att skriva. Får se om det blir bättre när mamma har kommit hem och matat mig. Dock ska jag pimpla lite sånt här först:


Sött och bra för magen, ohyeah!

// Z

Tidigt i säng

The Longest Journey kraschade IGEN. Jag skulle visserligen kunna ladda ner och installera en patch eller två men det orkar jag inte (a) Tur att:
1. Jag sparar ofta
2. Det går snabbt att starta

Men nu pallar jag inte mer, April får snacka med kaptenen imorgon. Mitt trötta huvud orkar inte ta in mer info om mysko varelser. Mina ögon håller på att falla ihop, och att jag sen lyssnar på lugn klassisk musik gör ju inte saken bättre xD Ska faktiskt hoppa i säng snart, trots att jag har sovmorgon imorgon, och försöka sova bort ännu lite mer av de dumma bakterierna. Jag vill ju bli frisk, frisk som en fisk! Ska sleva i mig lite mer Dofilus innan jag knyter mig också.


Jag gillar mina ben i jeansleggings, lev med det ;) Texten är från en megabra låt av Meat Loaf.

// Z

Jag gillar! (Inte smaken då kanske...)

Mamma kom hem med Dofilus och jag har precis slevat i mig en 8-10 skedar. Får se om de där små duktiga bakterierna kan få ordning på mina tarmar nu då! ^^

Nu ska jag spela The Longest Journey, fortsätta fördjupa mig i April Ryans öden i Stark och Arkadien. Jämvikten är i fara, förstår ni! Om jag bara kan handskas med Burns Flipper också xD Later! :*



// Z


Varning mamma: inlägg fullt av svordomar

Hemma. Svalde ner en Alvedon imorse men ärligt talat vet jag inte varför jag gick till plugget idag. Mamma tror jag har magkatarr. När det smärtstillande slutade verka runt lunch visste jag att jag inte kunde vara kvar längre. HELVETE vad ont det gjorde! Tarmjävlar. Något bättre nu dock.

Fyfan. Skit. Piss. Helvete. Satan. Mög.

Jag ska sova. Försöka iaf.



// Z

Miyazaki vs Disney

Ätit och pratat med mamma lite. Hon är bra att ha ibland ^^ Pappa åkte till landet igen i eftermiddags och blir borta hela veckan.

Ikväll ska jag nog kolla på någon av de här två. Men vilken?



// Z

In The Hall Of The Mountain King

Ah. Fick leta en liten stund för att hitta 'I Bergakungens Sal' på Spotify. Visste ju inte vad den heter på engelska och inte heller vem som hade gjort den. Det tog längre tid än det borde ha gjort innan jag kom att tänka på Google (a)

Låg och läste i min säng innan. När jag tittade upp mot väggen såg jag en MEGA-spindel. Tre meter mellan ögonen. Eller åtminstone tre cm långa ben. Det är lite konstigt egentligen, det är ju 'meningen' att tjejer ska vara rädda för spindlar och yadayada. Men jag återvände till min bok, kollade bara uppåt ibland så att han inte smet iväg. När jag hade läst klart kapitlet tog jag ett glas och ett pappersark, fångade den jäkeln och släppte ut honom i trädgården.

Jag har inget emot spindlar... bara de inte är mig! Uuh xD

Nu måste jag diska.



// Z

Återigen har jag drömt om konstiga saker

Hallå people, jag är vaken! Fick sova ut ordentligt idag, riktigt skönt. Vaknade väl vid halv tolv eller nåt. Har lite stuff att göra idag men annars blir det mest chill. Mår bättre i magen och över huvud taget, men fortfarande inte helt 100%. Skitsjuksak! xD

Åh, juste. Kollade upp schemat igen igår, och nu har franskalektionerna lagts till också. Dock står Ingegerd som lärare men det är ju fel, ingen aning om vem vi ska ha. Men såhär ser det ut:



Well... inte riktigt ett drömschema men vafan xD Sånt är livet. Och jag vet inte ens om jag ska ha de 'rosa' lektionerna, alltså Ljus & Mörker. Måste gå till SYV imorgon och fråga, serru!

// Z

Jag undrar bara hur fan man ska veta vad den heter om man bara har lyssnat på den utan att höra namnet? Fråga mig inte hur jag hittade den, har ingen aning xD


Mår bättre nu. Här får ni en av årets sommarplågor bara för det :D Jag älskar den här.




// Z

Ingen bra dag idag

Jag vet att jag har varit gnällig idag, men det har verkligen varit en skitdag. Har fått världens magknip, är trött och hängig som tusan och min morbror uppe i Dalarna ligger på sjukhus för någonting som vi ännu inte vet vad det är. Kanske förståeligt att jag inte direkt är på toppen-humör idag. Det blir tidigt i säng ikväll. Nu ska jag kolla på Myggan och försöka bli lite gladare ^^



// Z

Inte på topp idag

Uh, jag mår inte så värst bra. Det har inte blivit värre med magen eller så men jag känner mig helt under isen. Fryser nästan fast det är rätt varmt, men jag har tagit tempen och jag har inte feber. Allmänt hängig bara. Usch, inte kul att vara sjuk. Kan inte nån muntra upp mig? =(

// Z

Gäsp?

En fråga: VARFÖR är jag uppe såhär tidigt en lördag?

Ett svar: För att jag vaknade av att jag var kissnödig och sen åt jag frukost av bara farten.

Hm. Mam och pap kommer hem idag, dags att röja upp i huset! xD Mitt rum och köket är väl värst I guess.

Later! :*

// Z

I need a tight compadre who'll teach me how to rock!

Insåg precis att det har varit kass uppdatering idag, I'm sorry. Har inte så mycket att erbjuda just nu, utom de låtar jag knarkar för tillfället:



// Z

No time to fail

Yaw! Sitter och headbangar till Motörhead (tack Jack) och äter lite överblivna Pringles. Bara två lektioner idag, riktigt chill. Skönt med en sovmorgon, även om anledningen till det är ganska sorglig. Vi saknar dig Ingegerd =(

Magontet är nästan borta, jag är inte 100% good men mycket bättre än igår iaf. Något som inte är bra är vädret, mulet men varmt och kvavt och regnskurar. Jag blir aldrig nöjd eller hur? xD Nä men fett varmt och kvavt är inte kul när man sitter i ett klassrum med 30 andra :P Phew!

Nu: Motörhead - Slow Dance



// Z

That's my letter



Hade tråkigt xD Ska snart krypa i säng. Hoppas jag är av med magontet och allt sånt skit tills imorgon! Annars får jag fan boka tid hos vårdcentralen.

G'night! :*

// Z

"About fuckin' time!" xD

Blir 'utbildad' i nörderier, d.v.s. spel. Det här var ju rätt nice ändå, Jack Black är bäst :D



// Z

Back to school!

Så var man hemma igen från första 'skoldagen'. Bra dag på vissa sätt, dålig på ett sätt.

Bra saker:
- Så härligt
att se alla och krama om dem igen! Alla är precis som man minns dem fastän de har förändrats över sommaren, om ni hajar vad jag menar?
- Det är gött att vara tillbaka på Katte. Det känns som hemma.
- Fika med gänget på E-House efter uppropet, och Jack blev glad för sina presenter även om tröjan jag gav honom var för stor :P

Dålig sak:
- Vår älskade franskalärare Ingegerd är allvarligt sjuk i cancer och ska opereras i höst. Fick precis reda på det av Elin via Facebook. De har inte bestämt vilken lärare vi ska få istället, och det är därför 5/6-franskan inte syns på våra scheman. Men fyfan, jag blev helt chockad, alla omkring mig drabbas av cancer tycker jag... franskan kommer inte bli detsamma utan Ingegerd.

Choklad. Jag måste ha choklad. Nu.



// Z


The show must go ooooooooon...!

The Best Of Absolute Music vol. 2 sitter i stereon i vardagsrummet. Dansar runt i hela huset och försöker glömma magontet xD

// Z


Jag ska då alltid hitta de bästa tidpunkterna att må dåligt på

Gåmårrån mina tards! Väckarklockan ringde 8:01 (fråga inte varför just 01) och jag stängde av den (har nog inte snoozat sen mellanstadiet) och trodde bara jag låg och drog mig lite, men nästa gång jag kollade var klockan 8:43. Ups xD Tur att jag inte har bråttom i alla fall. Uppropet börjar inte förrän 14:00.

Men jag mår fortfarande dåligt. Har ont i magen, mår illa, har nån konstig huvudvärk. Huvudet känns jättetungt och 'dovt'. Inget av det här är särskilt mycket, men det känns ändå. Några skulle kanske påstå att jag är nervös inför skolstarten och det är därför, men det här är ett helt annat sorts ont och illamående än jag är van vid. Jag blir fan rädd :S

Jag mår inte så bra i magen, om man säger så, så jag skulle tippa att det är nåt jag har ätit. Och om det är det så vet jag vad det är, men jag vet inte VARFÖR det är just det. Fattade ni det där? xD Hoppas det. Men jag mår INTE roligt alltså =(



// Z

Goodnight

Nä hörni, nu får jag nog tvätta av mig ansiktet och krypa ner under täcket. Illamåendet är kvar, fan vad jag hatar det.

Vaggvisa.

// Z

Lady In Red

Jag mår väldigt konstigt just nu. Konstig huvudvärk och konstigt illamående. Säg inte att jag ska bli sjuk nu, då blir jag fan lack.

Och på tal om lack, nu ska jag måla naglarna röda.



// Z

What's cookin' good lookin'?

Köttbullar och pommes, that's what's cooking... imorse fick jag ju reda på att päronen stannar på landet till lördag, jag trodde typ de skulle komma hem idag eller imorgon xD Så man får rå sig själv ett tag till, inte mig emot. Dock är det jobbigt med berget av disk i köket (a)

// Z

Testade mitt nya macrofilter <3


Om nån inte vet: Macro = närbild

Det är ju helt klart en förbättring i hur nära man kan komma! Klart att det skulle blivit ännu bättre med ett riktigt närbildsobjektiv, men eftersom en sån skönhet kan gå på 4000:- och den här lilla sötnosen bara kostade 249:- så kan jag nog leva med det, eller vad tror ni? ;D

// Z

Schemat

Åh, juste. Mitt schema för höstterminen:



Först trodde jag att jag skulle få tre sovmorgonar, men så kickade hjärnan in och jag kom på att kinesiskan aldrig syns på schemat, eftersom jag har de lektionerna på Polhem. Men två sovmorgnar är inte fy skam det heller! Älskar fredagen ^^ Onsdagen kommer vara seg som vanligt, jag har fan alltid haft sega onsdagar under min gymnasietid xD Och mysko torsdagar.

Aye well, ett rätt najs schema är det ändå!

// Z

Inköpen från Gina


Svart kort tröja, 149:-


Turkos klänning 199:-
Leopardskärp 79:-



Svart klänning med tillhörande skärp 199:-

// Z

Today



- Jeansleggings från Gina Tricot
- Linne från Gina Tricot
- Blus från H&M
- Nitbälte från Carlings
- Glajjor från Gina Tricot
- Örhängen från Gina Tricot
- Armband från Hot Topic
- Converse

Så helt åt helvete var det ju inte ändå

Hepp, ännu en sak som inte gick riktigt enligt planerna. Jag var fel på tiden en timme hos frisören, skulle varit där halv tolv. Jag lovar, jag kände det faktiskt på mig när jag satt på bussen, men vad kunde jag göra åt det då liksom :P Har bokat tid den 26:e istället. Jag är bara så otroligt trött på barret just nu xD

Men det blev ändå inte en helt bortkastad tur in till Lund, för jag:

- Köpte två klänningar/tunikor och en tröja på Gina (ni ska få se dem snart!)
- Köpte ett macro-filter till min baby
- Träffade på Jack & Amalia och snackade lite


Macro-filter till my baby <3

// Z

Wednesday morning

God okristligt tidig morgon på er! Eller okej, så jäkla tidigt är det inte, men när väckarklockan ringde 08:30 ville jag bara slå ihjäl den. Kan ha något att göra med att jag inte kom i säng i hyfsad tid inatt, som planerat (a) Hey, not my fault, fastnade i en bra bok... xD

Anyways, ska in till Lund och klippa mig sen, innan dess måste jag röja på rummet (här ser ut som trejde världskriget) samt diska. Och duscha och fixa mig ofc :P Vi hörs senare :*



// Z


I övermorgon är det dags igen!

Nyduschad och sånt... måste komma i säng i hyfsad tid ikväll, ska vara hos frissan halv ett imorgon och ska ta bussen halv tolv. Men jag ska gå upp tidigare än jag behöver, måste ju förbereda inför att gå upp 06:20 på fredag... hu!

Men fastän jag inte ser fram emot de tidiga morgnarna (vem gör det liksom?!) så ser jag ändå fram emot skolstarten ganska mycket. Jag gillar rutiner, gillar när mina dagar är utstakade framför mig och jag vet vad jag ska göra och vad som väntar. Jag nämnde väl häromdagen att jag inte gillar överraskningar, gillar när allt är planerat? Just därför gillar jag skolan på det sättet, för skolan = rutiner.

Och så vill jag naturligtvis träffa gänget igen, saknar er! Coco, Mika, Jack, Koffe... the lot :D Ni är wünderbara <3


CÅM <3

// Z

Sims-kreativitet


Varning för gnäll

Alltså det är ju fantamejtastiskt! Ingenting kan gå rätt idag verkar det som. Min handläggare på bolagsverket är på semester, Kattes hemsida fuckar sig, itslearning.com fuckar sig, sminket fuckar sig... världen är emot mig idag!

Fattas bara att det ska bli strul när jag ska hämta ut busskortet också, då kommer jag fan slå någon xD Eller jag kommer VILJA göra det iaf.



// Z

You never know where they're gonna land

Mors på er! Nyvaken och rufsig sitter man här och funderar på om man ska duscha eller äta frukost först. Vilket dilemma! Idag ska jag som sagt till Lomma och hämta ut mitt busskort, samt på något sätt hitta en bra bild jag kan klistra fast på detta. Visserligen har jag cirka fyra miljoner egobilder, men jag tvivlar på att många av dem pryder sin plats på ett busskort xD Aye well, det löser sig.

Jag glömde ringa Bolagsverket igår. Fy på mig! Ska göra det idag, INNAN jag sticker, och därmed pasta.


Lekte i PS igår ^^

// Z

Jag har redan huvudet på kudden alltså

Frös lite, så nu har jag kurat ihop mig i en stor tjocktröja. Härligt :D Borde kanske sova snart (ska till Lomma och hämta mitt busskort imorgon och innan dess ska jag hinna tvätta håret) men jag känner för att kolla på en Disneyfilm. Anastasia kanske? We'll see.



// Z

Gotland dag 3 - Raukar på Fårö


Vi körde upp till norra Gotland och tog färjan till Fårö.


Jag tyckte tydligen att det där var en bra plats att ställa sig och sms:a xD


Ser fan ut som om jag inte har några shorts på mig xD Men det har jag, de är bara rätt korta (a)


Jag älskar att klättra :D


Jag skulle upp på varenda jäkla rauk, trött blev jag men roligt var det :D


// Z

Behöver servrarna kanske lätta på trycket mot ett träd också?


Suck, bilddagboken alltså xD

Nu är jag hungrig som femtioelva vargar så jag ska gå och fixa lite mat. Sedan ska jag avnjuta denna mat framför en bra film. Livet är härligt :D

// Z

Gotland dag 2 - Promenad längs muren och första besöket på piren


Idag skulle vi göra det obligatoriska - gå längs muren. Visby by morning.


Torn! :D


Kanske lite svårt om man inte var där, men ser ni hur allt det moderna bara kommer pang bom så fort man kommer utanför muren? När jag tog denna bild var det en massa gamla fina hus bakom mig, i Visbys innerstad alltså. Och så fort muren tog slut byttes gatstenen och rosorna mot asfalt och Nissan xD


Domkyrkans torn ovanför hustaken. Mamma tyckte det påminde om Hogwarts xD


Självklart?


Mediterranean-style!


Vackert. Min favoritplats längs muren.


Z på en sten. Helt enkelt :D


Såklart skulle jag klättra upp på murfanskapet också. Nice view!


I ett torn man kunde gå upp i


Havet


M/S Gotland och Z


Snart är vi tillbaka vid utgångsläget. Fin fontän ^^


Såhär stökigt kan Zambina göra ett rum på endast en dag xD


Gick ner till hamnen. Maffig båt alltså! xD


Jag. Älskar. Att. Klättra. På. Pirstenar! :D


<3


Mitt favoritställe på Gotland <3


Incoming!


På kvällen blev det middag på nån restaurang jag har glömt namnet på. Kött, potatis och bernaisesås ofc ;D


// Z

Gotland dag 1 - Resan dit


Båten gick 15.10 från Oskarshamn och tog ca 3 timmar


Gotland, watch out! Skåningen med the fucked up feet och nitamrbandet is on her way! :D


Jag skulle kunna äta ihjäl mig på Maltesers (a) Och när man tröttnade på att stå och bli ihjälblåst ute på däck behövde man ju nåt annat att göra ^^


Our place for the week!


Kvällssol måste vara något av det undebaraste som finns <3

// Z

R.I.P.

Fick precis reda på att min idrottslärare i högstadiet har dött. Hon hade cancer i hela kroppen, men hon kämpade ändå längre än vad läkarna trodde att hennes kropp skulle orka med.
Fy fan, helt chockad nu. Hon hade barn i vår ålder, lite äldre. Så sorgligt. R.I.P. Maggan.

Jag vet att jag drömde nåt intressant, men jag har glömt vad det var o.O

'Morning meh lovahs! Pappa ringde precis för att kolla om jag var vaken. Det var jag inte xD

Idag ska jag ringa till Bolagsverket, det har blivit strul... jäkla skit. Not good, not good. Får hoppas att det går att lösa. Ni som känner mig vet att jag hatar när saker och ting går som planerat. Jag hatar överraskningar, jag hatar hastigt ändrade planer och yadayada.

Lite mulet idag, men jag hade ändå inga planer på att sticka ut. Jag stannar här i vampyrkryptan xD

Nä, nu måste jag ha mat. Later!


Såhär blir det om man glömmer blixten xD


// Z

Hade min datorstol varit unset bekvämare så hade jag somnat i den på fläcken

Jag är väldigt trött, så jag fattar inte vad jag sitter här och hänger för xD Har saker att göra imorgon, t.ex. ringa det där fucking bolagsverket... usch, det märks att jag är hungrig nu. Jag tror jag ska ta ett kex. Eller två. Eller tre. Om nu inte päronen har tagit med sig dem upp till landet? o.O

Nu ska jag bara försöka njuta av de sista dagarna innan plugget börjar. På tisdag ska jag hämta mitt busskort (helvete, jag behöver en bild till det också...) och på onsdag ska jag klippa mig, dock inte färga för det hade han inte tid till. Skulle behövt det men aja, sånt är livet xD

T R Ö T T ! ! !

Don't let the bedbugs bite :*


Yer mateys and a pardey, that's the good life ^^ <3

// Z

Svennebanan

Saras och Gabbes fel att jag fick den här på huvet... enjoy xD



// Z

Blondie 18 år!

Okej, bilderna tog lite längre tid på sig att dyka upp här än jag hade planerat, ber om ursäkt för det xD Men men, here we go!




Jag orkar helt seriöst inte skriva text till dem, ni får räkna ut hur kul vi hade ändå :D Tror ni att ni klarar det? xD Bra.

// Z

Jag luktar fortfarande myggmedel xD

God morgon allihopa! En något bakis Z som fått ca 6 timmars sömn sitter vid tangentbordet. Kom hem vid tre-halv fyra och stupade i säng, vaknade vid halv tolv av oväsen utifrån. Jävla grannar som bygger nytt uterum xD

Jätterolig kväll hos Johan igår, bilderna är på g! :D Ska bara få i mig lite mat först.

// Z

Kristians & Sofias bröllop

Det första bröllopet jag någonsin varit på, och också den tillställing då jag druckit mest alkohol, även om mina föräldrar var närvarande xD Festligheterna ägde rum i Falsterbo.


Familjen <3


Mingel utanför kyrkan


Överlämning


Tager du...


Brudparet


Rosenblad är trevligare än ris ^^


Puss!


Alla ska gratulera. Vi gav oss INTE in i den där röran, vi sa grattis efteråt på mottagningen xD


Ljunghusens golfklubb


Brudparet, som varit på fotografering, anländer och får bubbel såklart ;D


Så fort Kristian är borta ska alla männen pussa Sofia, och tvärtom såklart. Vi kvinnor var mycket mer effektiva än männen, vi tänkte på att Kristian hade två kinder så vi gick från två håll och hade det avklarat dubbelt så snabbt xD


Puss igen och min blixt dummade sig


På Sofias möhippa hade det gjorts en egen version av 'Kärleken Är Evig' som vi fick höra =)


Sedan blev det brudvals!


Och därefter lite mer shake-shake-dans xD Vi åkte hem strax efter midnatt eftersom vi skulle upp tidigt och åka till Gotland nästa dag :P


// Z

Nu gör vi det enkelt för oss: Hemma!

I'm home bitches, I'm home! Med en jäkla solglajjor-bränna i nyllet och 762 bilder i kameran. Lugn, ni kommer bara få se en bråkdel av dem xD Här är en av dem iaf:



Håller på att kolla igenom alla de andra nu, men bilderna från bröllopet i lördags kommer ju upp först. Nån reda får det vara på ordningen! xD

(Fy FAN vad skönt det är att sitta vid sin egen dator igen!)

Och 18.00 ska jag vara på 18-årsfest med Hawaii-tema hos Blondie. Yeye :D

// Z

På fastlandet igen

Yo! I skrivandes stund kör vi precis av färjan från Gotland, och mamma sa precis: Så var vi i Sverige igen! Hon var dock inte riktigt seriös... tror jag xD

Jag är trött som tusan, tjugo i sex imorse väcktes man av en knackning på dörren och orden: Åsa, nu är klockan 5:40! Inte precis de orden en tonåring längtar efter att höra en lördagsmorgon xD

Nu skiner solen rätt på skärmen så det är jättesvårt att se vad jag skriver xD Väldans vad mycket xD jag skriver. Det är Challes fel xD

Nu ska vi köra på E22:an mot Kalmar. Nån gång efter lunch ska jag ringa Chrissy och prata om ikväll. Nu ska jag lyssna på musik ;) Puss mina snyggingar :*

// Z

Sista kvällen på Gotland

Bonjour! Det packas och städas lite halvt i huset nu, det är otroligt hur man kan stöka till och sprida sina grejer omkring sig på fem dagar xD Ikväll ska vi käka hämtmat, och eftersom det är pappas födelsedag (han blir 58) är det jag och mamma som ska knalla ner till nån restaurang och fixa mat. Det ska vi göra om typ en halvtimme.

Idag har vi varit i Lummelundagrottan, det var rätt coolt faktiskt ^^ Och så har jag varit ute på piren igen, ofc... älskar det stället :D

Nu måste jag ta på mig ett par strumpor, jag fryser om tårna xD

// Z

"Åh, store smörgåsmakare från Bob! Livet... kommer bli bra mycket mindre konstigt utan dig!"

Hemma igen efter att ha varit ute och ätit på restaurang. De magiska orden 'plankstek', 'oxfilé' och 'bernaisesås' fångade min blick från menyn. Mamma fick punga ut med 249:- och jag fick en planka xD

Nu sitter jag här med en kopp full av godis och funderar på vilken film jag ska se. Livet... är rätt härligt ändå ^^

// Z

Jag har vita ränder på fingrar och handleder efter mina ringar och armband

Haj mina psykopater! Idag är det varmt här på Gotland ska ni veta, VÄLDIGT varmt! FÖR varmt! HUVUDVÄRKS-varmt!

Eh. Ja o.O

Semestern här börjar så smått närma sig slutet, vi åker hem tidigt lördag morgon. Och då menar jag tidigt. Båten går 07:20, och vi måste vara vid hamnen ca 06:45, vilket betyder att jag måste gå upp, tja, klockan sex typ? Bra träning inför skolstarten om, hu... EN VECKA!

Maddafakka. Sista sommarlovet i gymnasiet är snart slut! Vi börjar trean om en vecka!

Nu flippar jag snart ut här alltså. Måste tänka på nåt annat... Jag kan ju säga att jag är jätteglad för att jag har fått ett UV-filter till min Nikon av pappa :D Nu slipper de lila blommorna bli blåa när jag fotar dem, förhoppningsvis ;)



// Z

When you're here, there's nothing I fear

Nu ska jag kolla på min absoluta favoritfilm, alla kategorier, för alltid.


Titanic, Jack & Rose <3 Alla tjejer gillar väl att vila ögonen på DiCaprio under hans glansdagar ;)

// Z

My peanut!

Ännu en aktiv dag med mer klättrande, både på raukar och vanliga klippor. Man får verkligen motion om dagarna här, men så mycket onyttigheter som jag trycker i mig lär det gå jämnt ut ändå xD

Idag har vi varit i Hoburg och sedan på nåt annat ställe som också började på H, men jag har glömt vad det hette. Båda ställena låg på södra Gotland iaf. Så det har blivit en hel del bilåkande också :P Det blir middag hemma ikväll också, vi är rätt slut alla tre!

Jag vet att det är lite trist med inlägg utan bilder, men jag råder tyvärr inte över datorn och minneskortet så pass mycket att jag kan få dem att sammarbeta :/

Saknar er där hemma ^^ Puss :*

// Z

Raukar

Tjena från en väldigt trött Z! Idag körde vi och tittade/klättrade på raukar, och jag ska säga er en sak; jag skulle kunna klättra på raukar forever xD Jag älskar att klättra, som jag kanske nämnde igår också. Men raukar är ju snäppet vassare än pirstenar ;)

Mamma fick ta hand om min Nikon när jag hoppade mellan raukarna så nu finns det massor av bilder på en klättrande Z xD Ni ska få se dem när jag kommer hem. Ikväll blir det middag hemma, vi är för trötta för att gå på restaurang och det regnar.

Och så har vi köpt chocolate chip cookies :D Nu ska jag kolla på film.



// Z

"Chief, I hit you in the head with a fire extinguisher!"

Bonjour! Sitter här i linne och hipsters och lyssnar på ljuden utanför fönstret. Snart blir det godis och film :D Vet inte riktigt vad vi ska göra imorgon men aja, det visar sig väl xD

// Z

"You're the only human being I know who snores when he's awake."

Hej svejs i lingoskogen! Minneskortet vill fortfarande inte sammarbeta, och inte det mobila bredbandet heller. Man får verkligen lirka det idag xD

Idag har vi gått längs muren och jag har tagit ungefär tusen bilder som antagligen inte är intressanta för någon att titta på xD Ni kan ju vara glada att ni inte behöver titta på dem förrän jag kommer hem!

Att gå längs muren gick faktiskt rätt snabbt, och när vi var klara åt vi lunch på nån restaurang. Sen gick mam och pap på nåt håll och jag gick ut till piren och var där i fyra timmar tror jag. Klättra på stenar, vetni :D Jag måste vara till hälften bergsget... Och titta på båtarna och lyssna på bra musik på poden... it's the life;)

Halv sju ikväll har vi bokat bord på en restaurang som jag inte minns vad den hette. Men det blir nog bra med det. Nu ska jag se om jag kan lirka det här bredbandet till att ladda en film på watch-movies-links.net åt mig (a)

// Z

MinneskortFAIL

Shu! Vi har varit framme ett rätt bra tag nu, packat upp och handlat och jag har gått en runda ner till hamnen och snackat skit med Chrissy i mobilen. Nu sitter jag och väntar på mat, det blir bara korv och potatis typ, men det är gott! :D Har försökt att föra över lite bilder från idag också, men datorn verkar inte hitta minneskortet? Det sitter i men datorn hittar det inte. Dumt och mysko >__<

Åh, och jag har den stora datorn nu ^^ Ikväll efter maten ska jag äta Maltesers som jag köpte på båten och kolla på Get Smart ;D


Ni får nog klara er med Google-bilder ett tag... :P

// Z

Väntar på färjan

Hai! Nu är vi framme vid hamnen i Oskarshamn, dock går färjan till Gotland inte förrän om mer än en timme xD Så ja, vi är här med en massa andra resenärer och bilar, precis som det ska vara xD


Finns inbyggd webcam i minidatorn som nu ligger på laddning i bilen med nån grej pappa köpte på Jula. Jag och katten på bild (a)

// Z

I'm on my way

Good morning y'all! Sitter i bilen på väg till Gotland nu, har varit uppe sen halv åtta och har fortfarande inte riktigt kommit ur sömnen xD Sitter och skriver från pappas minidator, den är en av två datorer som följer med på resan. Är man ett barn av 90-talet va? (a)

Gårdagens bröllop var mycket trevligt och jag har massor av bilder som väntar i min Nikon. Dock kommer jag inte göra ett försök att ladda upp dem förrän ikväll när vi är i huset vi ska bo i; den här saken klarar bara en timme utan laddning och det mobila bredbandet är något opålitligt xD Ding! Dagens I-landsproblem.

Det blev en hel del vin igår, men konsekvenserna idag är inte så farliga. Lite huvudvärk bara, men hallå? Vitt vin, rött vin och bubbel i flera omgångar, perfekta receptet för huvudvärk eller vad? Och så har jag whiskeyröst också, men var det har kommit ifrån vet jag inte för nån whiskey har jag minsann inte druckit :P

Nä, nu börjar jag få ont i nacken xD Ska fly in i musiken med min älskade iPod ;) Later, ska försöka blogga från båten.

// Z

We're going to a wedding!

Shu på er! Varit vaken i nästan en timme, shit det var längesen jag gick upp så tidigt som halv tio xD Har käkat frukost och håller på att packa det sista inför Gotland på söndag. Vi kommer ju hem sent inatt och åker tidigt imorgon bitti, så det lär knappast bli tid att packa färdigt då.

På något sätt gillar jag den här 'packa färdigt'-känslan i huset. Alla går omkring och letar upp saker, tittar på listor för att komma ihåg allt och frågar varandra: 'Har du packat ner det? Och det?'. Det är mysigt på något vis ^^

Nu måste jag leta upp min nagelrensare och fortsätta packa min BeautyBox. Vet inte om jag hinner blogga igen innan vi sticker till Falsterbo vid halv ett, men i så fall lovar jag att jag ska blogga från minidatorn imorgon när vi är på väg :D



// Z

Packa pappa Pekkas kappsäck

Haha, var tvungen att byta resväska och ta en storlek större. Jag var bara halvfärdig med min packning när väskan var fylld till 3/4. Typisk tjejgrej, eller hur? xD Tar med sig hela jäkla garderoben för en veckas resa. Men hey, det är svensk sommar och man vill vara beredd på allt. Alltid redo! Eller nåt o.O

Imorgon blir det bröllop i Falsterbo :D



// Z

Getingjävel

Hej hopp, så vart man hemma igen! Har fixat present till Jonniboys fest den 15:e, gött mos. Lyckades även bli stucken av en geting i fingret, Chrissy sa att jag skrek så hon fick en hjärtattack. Jag tyckte hon överdrev lite där (a) Men skrek gjorde jag, men det är bara för att jag är livrädd för getingar :P

Nu måste jag packelipacka. Later! :*


Min baby <3

// Z

Me like black & turquoise

Smått ändrade planer, vi ska inte till Malmö utan till Lund, och vi ska ta halv två-bussen. Inte mig emot, då fick jag tid att ta lite dagens outfit-bilder xD Evigheter sen... har ni saknat det? xD



- Linne från Gina Tricot
- Shorts från Gina Tricot
- Nitbälte från Carlings
- Örhängen från Ur&Penn
- Glajjor från Gina Tricot


The dress is safely back home



Nytvättad och fin, den är precis som ny! Ser ut precis som den gjorde när jag köpte den, den där vårdagen 2007 på Pink & Purple. Jag minns att det var kärlek vid första ögonkastet när jag såg den, särskilt färgen och den lilla rosetten. Den skulle vara till vår lärarmiddag på Privé, som blev en av de bästa kvällarna i mitt liv. Sedan dess har jag bara använt den två gånger till, och i morgon blir det den tredje.

Oj, nu blev jag ju helt sentimental och nostalgisk här. Men äh, det får man vara ibland ;) Nu måste jag fixelixa med det sista, ska gå till bussen om 25 min.



// Z

Jag tror jag drömde om Mr. Bean? o.O

Väcktes av ambulanssirener vid halv elva, inte det vanligaste sättet precis. Hoppas det inte är nån man känner som har stuckit handen i diskmaskinen och skurit av pulsådern på en kniv eller nåt. Sånt händer, vet ni o.O Hundra personer per år dör av det. När jag fick veta det blev jag plötsligt väldigt glad över att vi inte har diskmaskin xD

Men nog om det. Har precis duschat och strax ska jag gå och sätta på mig ansiktet. Sen ska jag hämta klänningen från kemtvätten och vid ett ska jag ta bussen in till Malmö med Chrissy. Hon hittar inte i Malmö och jag hittar inte i Malmö, ska vi betta om att vi går vilse? Patrice, bäst du har mobilen och Malmökartan redo xD

Åh. Jag kanske ska få i mig lite mat också. Juste :D



// Z

S'avy?

Ska försöka komma i säng snart, om jag kan slita mig från Pirates that is. Hur kan man bli så bra som Johnny Depp är, seriöst? Jag kan se POTC-filmerna om och om och om och om igen, bara för att njuta av hans skådespelarinsats. Och sen behöver jag väl knappast nämna hur het han är? ;)



Imorgon blir det, bland annat, Malmö med Chrissy. Goodbajs!

// Z

Hoist the colours, me hearties!

Har det gjorts något bättre filmsoundtrack? Jag menar, någonsin, seriöst, på riktigt? I love this stuff, goosebumps every time <3



// Z

All Star



Fick den här på huvudet när jag satt och kollade på tv, fan vad den är bra :D Nu ska jag kolla på Pirates :*

// Z

Jag vill ha mat och därmed pasta

Har varit hemma ett tag nu, pappa är på landet så jag och mamma äter 'middag' var för sig (vi käkar bara mackor typ) men jag har fortfarande inte ätit! Fråga mig inte varför, men jävligt hungrig är jag xD

Och imorgon har jag massor att göra. Malmö, ringa fler tryckerier, packa, hämta klänningen från kemtvätt, tvätta håret, fixa naglarna, och säkert nåt annat jag har glömt. Yays xD



Peace out lovahs :*

// Z

To do today

- Ringa tryckerier (har ringt två men lär få ringa ett par till)
- Körlektion
- Klippa gräset
- Börja packa

Och varmt är det. Nu ska jag gå och duscha och sätta på mig ansiktet. Ciao! :*

// Z


Här har jag varit!


create your personalized map of europe or check out our Barcelona travel guide

Varför? Hade tråkigt xD

// Z

Filmtajm med familjen

Nu ska jag snart ta mig lite glass och kolla på Anne Franks Dagbok med mam och pap, mamma har velat att vi ska se den tillsammans jättelänge och ikväll blir det av. Sen har jag första filmen i Pirates-trilogin på laddning från watch-movies-links också, så den blir det sen ;D



// Z

Lagom mätt

Ost och kex blev det xD Aye well. Nu: Sims!



// Z

Något mer mänsklig nu

Har tagit en dusch nu och snart ska jag försöka få i mig lite mat. Mår lite bättre nu, men det betyder inte att jag inte kommer må skit igen efter jag har ätit.

Men men, nu försöker vi bortse från det! :D Det är fint väder och det är sommar, och solen skiner även om jag mår skit. Ikväll ska jag titta på film och äta glass med familjen, och resten av veckan ser ut såhär:

- Torsdag: Körlektion och boka tid hos frissan
- Fredag: Kanske vara med Chrissy?
- Lördag: Bröllop
- Söndag: Gotland!

Vi skulle egentligen varit på Gotland till den 16:e MEN: För en stund sen fick jag mail från Jonniboy att han ska ha partaj den 15:e, och mina päron gick med på att vi kör hem på lördag morgon istället för söndag så att jag kan vara med på det! :D Är de bäst eller är de bäst?

Nu: Mat! Vad det blir för nånting vet jag inte, förmodligen något weird xD


När vi är på Gotland ska vi bo mitt i Visby :D

// Z

Dåligt

Mår illa. Fick precis världens ångestattack och sjönk ihop på köksgolvet och grät. Fan vad jag HATAR att jag ska må så illa hela tiden! Att jag ska må dåligt på en massa olika sätt, och jag vet inte ens varför! Och jag är rädd, hela tiden. Rädd för att misslyckas, rädd för att få ett nej.

Och nu tänkte jag nästan säga förlåt för att jag whinar och låter självdestruktiv. Men det tänker jag fan inte göra! Jag mår dåligt och därmed pasta. Jag ska må bättre så småningom. Men just nu mår jag dåligt. Och det här jävla illamåendet som alltid kommer när jag ska äta och när jag har ätit... det har jag fått dras med i över ett år nu.


Tack för alla kloka ord du sa till mig igår, du vet vem du är. Jag uppskattar det verkligen.



// Z

Varmt, varmt och mer varmt!

Okej, det är varmt. VAAAARMT! Jag känner för att cykla till Lomma och hoppa i vattnet men jag orkar inte. Får väl ta en kalldusch eller nåt xD


Det här linnet landade i min brevlåda igår. Me like, me like :D Härifrån.

// Z


Varmt var det ja!

Hemma! Holy shit, vad trött jag är! Men det var jättekul att få träffa Claudia igen :D Hon har klippt sig! Snyggo <3 Vi fikade och gick i typ alla affärer som är värda att gå i. Jag fick handlat nylonstrumpor och hårvax och lite annat sånt need-stuff.

Känns som om jag behöver lägga mig ner och sova en stund nu xD

// Z

To the city

Nu pyser jag in till Lund för att träffa snyggingen. Take care så hörs vi när jag kommer hem :D


Moi et Coco <3

// Z

Förlåt för bildbrist

Bonjour mes amis! Mamma ringde och väckte mig halv elva, de borde vara belagt med dödsstraff xD Men usch, som jag säger! 'Säkta, är fortfarande på lite dåligt morgonumör (a)

Idag ska jag träffa Claudia, hon sms:ade precis och frågade om vi skulle träffas vid ett-tiden inne i Lund. Så gärna så =) Men nu ska jag ha lite mat och sen ska jag hoppa in i duschen. See ya later mina sockertoppar! :*

// Z

THE dress

Sapp, nu är klänningen inlämnad på kemtvätt. Jag och mamma provade våra bröllops-outfits idag och då märkte jag att det var lite fettfläckar på magen på klänningen, förmodligen matfläckar. Men det ska ordna sig till fredag ^^

GAMMAL bild tagen med kompaktkameran:

Jag måste ha vägt ett eller två kilo mer här, klänningen sitter ännu lösare på mig nu :P

Dock ska jag ha ett svart linne, andra skor och en offwhite/turkos scarf på bröllopet.

// Z

Mundayzzz

Alltså. Jag är SÄMST på att uppdatera! De senaste veckorna har mitt bloggande varit under all kritik. Fyfan, jag förtjänar smisk!

Det blev lite ändrade planer idag, det körde ihop sig för Claudia så hon kunde inte komma idag. Så jag hojade iväg till Diane istället och kollade på hennes teckningar och snackade business. Imorgon ska jag gå på stan med Coco och kolla på hennes teckningar och snacka business. Allt går att lösa :D

Just nu sitter jag och har ont i magen och föräldrarna är ute och handlar (jag tror de handlar bröllops-ouftit till pappa, för när jag ringde innan sa mamma att han höll på att välja slips). Vi ska ju på bröllop på lördag :D Och på söndag åker vi till Gotland och blir borta en vecka. Prima skinka jepp jepp!

Nu ska jag sluta vara weird och sura för att det regnar =(


Åh, förresten. Jag väckte Diane när jag ringde henne kvart över ett. Förlåt, var bara tvungen att säga det (a)

// Z

Det surrar vilt utanför mitt fönster

PHEW, vad det är varmt! Hade tänkt lägga mig och sola precis som igår men när termometern dallrar på 30 grader stannar jag inne, tacksåmycket. Ja, jag vet att det låter bakvänt och ja, klart jag ska ut lite i det fina vädret, men då håller jag mig i skuggan. Sitter här i bara undies och svettas nästan ändå! xD

Imorgon kommer Dojski och Coco hit, vi ska snacka business ;)



// Z

Movie night

Har jobbat mig igenom dessa:



Och så har jag stoppat i mig saft, mjölk, mjukost och godis. And declared myself a psycho xD Chrissy, KOM HEM FRÅN GÖTEBORG! I've got jibberish to get out ffs xD

Kvällen avslutas naturligtvis med the best Disney ever:



Vi hörs imorgon, när ni är bakis och inte jag, blähää ;)

// Z

Man hör 'sommarfräsch' hela tiden, men 'sommarofräsch' då?

Pappa har precis åkt upp till landet, mamma har ju varit där sen tisdag så nu är jag Queen Of The House i ett par dagar. Gött som fan :D Ska snart sticka iväg och handla lite, jag ser ut som Frankensteins morsa men jag orkar inte. På sommaren orkar man inte bry sig lika mycket. Jag är smutsig i håret och osminkad, men vafan jag ska ju bara till ICA!

Att jag sen inte visar mig i skolan utan smink är en annan sak, så kom inte och snacka dubbelmoral xD



Ciao!

// Z

It's stuck in my head...!

Nämen godmorgon på er mina psykopatspindlar ^^ Mamma ringde och halvväckte mig (eftersom jag halvsov o.O) för en timme sen och jag har fortfarande varken ätit frukost ellet gjort mina situps, eller funderat på vad jag ska göra idag. Lomma beach kanske? Fast vädret känns opålitligt once again... vi får se.

Jag har fått pokémon-låten på huvudet >__< Nu måste ni lyssna på den bara för det, MOHAHAHAAAA...!!


Takes me back!

Eh... o.O Later! :*

// Z

FUCK I'm tired



Och så har jag en film att titta färdigt på. Vilket I-landsproblem.

Tomorrow, lovahs :*

// Z

RSS 2.0





´