Scandalous


Takin' over the show


Fick bara ett ryck att ta kort på min Depend-samling. Jag får det med jämna mellanrum xD

Mamma är hemma nu (pappa är i Ankhult) så det blir väl mat snart. Bra, jag är hungrig! Till och med de resterna vi ska äta ikväll får det att kurra i min tomma mage.


Vaniljglass med färgglatt strössel är typ allt jag har fått i mig idag.

// Z


This is good shit

Knarkar dessa två, underbara ^^


Jag har inte ens läst boken, men...



I vanliga fall brukar jag inte ha så mycket till övers för svensk film, men I Taket Lyser Stjärnorna har jag bara hört gott om och jag funderar allvarligt på att se den. Den verkar väldigt bra om man bara ser till trailern i alla fall, ett gott tecken tycker jag =)

Någon som redan har hunnit se den på bio? Vad tyckte ni om den? Sevärd?

// Z

I don't care, I WANT IT!



Frågan är bara vilka?

Här kan ni se dem större =)

// Z

All exploding bricks blow up at once

Har suttit och förälskat mig i en gammal spelgoding såhär på morgonkvisten (hey, det är lördag, man får gå upp klockan halv tolv ^^), nämligen DXball! Har suttit och försökt slå mina egna rekord istället för att plugga som jag borde göra, hehe.

Jag kommer ihåg när jag spelade det första gången, det var hemma hos en kompis när vi gick i typ trean eller fyran. Blev kär direkt och bad pappa fixa hem det till min dator. Och ett tag höll jag på att döpa alla de olika banorna efter vad de såg ut som. Fjärilen, gubben etc. xD



Sugen på att spela det? Ladda ner här!

Ciaociao!
// Z

My friday night is chill

Nu ska jag gå och duscha och sen ska jag nog kolla på en Disneyfilm, baibai på er =) :*


Yum

Nu har jag satt i mitt alldeles för mycket choklad, och kakan är inte slut än. I've got a bad feeling about this... Men vafan, på fredagar får man äta choklad ;D



Försöker bara lighten the dark spirits från förra inlägget :P Det är hemskt, naturligtvis, men... tanken är inte lika chockerande som den var först. Man börjar vänja sig vid att det har hänt.

Just nu är jag mest glad för att Deezer har börjat fungera igen, efter att ha varit nere ett tag. My music is back! :D

Her thoughts were far, far away. She remembered the feeling when he had placed his hand on her waist for the first time.

// Z

Hemskt

Nu har jag läst X antal blogginlägg som börjar med; "Åh, vad skönt att det är fredag!"

Jag tänkte börja det här inlägget lite annorlunda, nämligen genom att berätta om när alla lärarna på Katte sprang på krismöte mitt i lektionerna.

Jag själv hade ingen lektion, utan satt och väntade på att Mika och Ebba skulle bli klara på NK:n så att vi kunde gå till rugbymatchen (Katte/Spyken 'SpyKa' vs. Polhem) tillsammans. Pratade lite med Malin O och hade hörlurarna till poden i öronen. Plötsligt kom Karro gående och sade att alla lärarna sprang omkring i korridorerna och var på väg till ett krismöte. Och då menade hon alltså alla lärarna, även de som hade lektioner. Hon hade själv haft lektion och så hade skolsköterskan kommit in till klassen, pratat med läraren och sedan hade han sagt att de fick sluta p.g.a. att han måste på möte.

Jag och Malin hade själva sett några lärare som skyndade förbi oss där vi satt ovanpå skåpen på tredje våningen, och när vi tittade ut genom fönstret såg vi att det plötsligt gick väldigt många elever ute på skolgården. Tydligen släppte alla lärarna sina elever och sprang till det här mystiska mötet. Och inget ville de berätta heller, Karro hade frågat några lärare utan resultat.

Vi tre började spekulera i vad det kunde vara som hade hänt, som gjorde att alla lärarna måste informeras så snabbt och tillsammans. Först trodde jag att det hade hänt nåt när Spykisterna var här, de hade marscerat över vår skolgård med sina flaggor och trummor för en stund sedan. Men Karro sade att de hade varit 'fredliga' och det verkade vettigt, eftersom de för ovanlighetens skull var på vår sida i den kommande rugbymatchen.

Våra spekulationer blev fler och fler och allmter oseriösa; 'Har Svante Ors fått en hjärtattack?' tills vi såg de första lärarna återvända till sina arbetsrum. De såg dämpade ut och gick ganska långsamt allihopa. Karro bestämde sig för att ta reda på vad det var som pågick, så hon stack iväg och kom tillbaka efter en stund, efter att ha pratat med sin mentor. Hon hade ett svar åt oss.

Igår var en katteelev med i en olycka, vi fick inte reda på vilken sorts. Han finns inte längre. Jag tänker inte nämna hans namn eller klass av respekt för hans anhöriga. Men det kändes helt overkligt när Karro sade; 'Han är död'. Det kändes så hemskt, mycket hemskare än när någon blev överkörd av en buss precis utanför Katte, för det här var ju någon som var elev Katte. Usch.

R.I.P.


HateHateHateLove

Jag hatar verkligen torsdagar. Jag lovar, om jag fick vara gud för en dag skulle jag radera torsdagar ur almanackan för all framtid!



Mitt torsdagsschema ser ut som ovan. What's not to hate about that?! Förr hade vi 3h 20min håla, och då kunde man åtminstone hitta på nåt, typ gymma eller ta en lång shoppingrunda. Men nu är den delad i två och det är så jäkla dumt!

Men idag var man naturligtvis tvungen att genomlida ännu en torsdag. På matten är jag grymt mycket efter p.g.a. min sjukdom förra veckan. Jag satt och försökte göra testet på andragradsekvationer som de andra gjorde förra torsdagen, och det fick mig bara att känna mig ännu mer korkad. Jag fattade inte mycket, fastän jag ju har jobbat med de uppgifterna precis som de andra! Hejhej till G i Matte B... Och Coco var sjuk =(

Förmiddagshåla, vad tusan gjorde vi då... just det, jag, Mika och Jack gick till bibblan och skulle plugga lite. Jag och Jack påbörjade mitt, hans och Koffes NK-arbete om fossila bränslen i PowerPoint (vilket påminner mig om att jag måste göra min del och maila till honom... aja, det gör jag sen :P) och Mika pluggade tyska, tror jag.

Lunch, jag åt för mycket och för snabbt så jag mådde nästan illa :P Sedan geografi, jobbade med Jack och Mika med att ta reda på fakta om ett av Sveriges största företag, vår lott föll på Vattenfall. Det var dels arbete, och dels ville jag testa hur pass fokuserad Jack kunde vara beroende på var någonstans på honom mina naglar befann sig xD Det var intressant xD Fast Mika tyckte nog det var lite creepy (a) Och det jag kläckte ur mig; "Dina byxor är i vägen..." XDXDXD Jag tänker inte förklara xD

Efter geografin hade vi ju håla igen så vi gick till kafeterian och satt där en stund. Sedan skulle Jack åka hem (hans franska var inställd, jäkla orättvist >__<) så jag och Mika gick och satte oss på skåpen mellan andra och tredje våningen och pluggade franska resp. tyska. Tråååk :P Men språket var rätt flummigt ändå, och så kom vi fram till att vi inte skulle ha någon franska imorgon, eftersom Katte/Spyken möter Polhem i rugby! Det kan bli intressant xD Men eftersom jag varken har NK eller franska imorgon så slutar jag 12.30, myys :D



Oj, vad långt detta blev. Aja, ni bestämmer själv om ni orkar läsa eller inte xD

With love,
Zambina

I'm electric



Idag har jag köpt två så onödiga saker som en adapter till plattången (de har annorlunda eluttag där nere i Strasbourg, våra stora kontakter passar inte där) samt en laddare till iPoden, så jag kan ladda den någon annanstans än i datorn. Pappa betalade. I feel like such a brat xD

// Z

Ja, jag har olika färg på strumporna



 - Tröja från H&M
 - Byxor från H&M
 - Scarf från Gina Tricot
 - Nitbälte från Carlings

Djävulsk boll

Vansinnigt irriterande, men jag är ändå ganska grym på det tycker jag ;D xD


B&J goes Obama



Haha, lite illa xD Skulle gärna vilja smaka den dock, pecannöt är gott ^^

Cure me, music?

Jag har mördande ont i halsen, IGEN. Och jag sitter och diggar Ghost Division. På något sätt tycker jag de två sakerna motsäger varandra.

Fint folk



Fick fler bilder från i lördags av Mika idag, tyckte den här blev så bra ^^

Varning för lyxproblem!

Jag skulle vilja slänga mitt Maestrocard på golvet och hoppa på det några gånger. Varför vill det inte fungera? Varför?

Igår efter plugget var jag, Jack och Coco på Donkan och då skulle jag betala med mitt kort, och det gick inte. Jacks kort hade funkat, men sedan funkade varken mitt eller Cocos. Vi kom fram till att det förmodligen var fel på kortläsaren och tänkte inte så mycket mer på det.

Idag var jag i Lund och skulle shoppa lite, tänkte se om jag kunde hitta nåt snyggt att ha på mig i Strasbourg (vi åker om en vecka!). Men ville kortet fungera och låta mig ta ut pengar? Näädå. Jag blev så irriterad! Imorgon är det jag som går till banken och reder ut det här.

Men men, färdiggnällt! Jag hade lite cash med mig så jag kom inte hem helt tomhänt:



Nagellacket är guldglittrigt, kanske inte syns :P Jag älskar verkligen Depends nagellack. De är billiga, de är bra, man hinner använda upp dem innan de torkar i flaskan och de finns i massor av härliga färger! Sedan jag upptäckte Depend har jag knappt ens sett åt andra nagellack. Jag får ju inte vara otrogen! ;D

With love,
Zambina


Pengar är ett så underbart ord

Hej hppp gummisnopp, nu sticker jag in till Lund och gör av med lite pengar. See ya!

Ledig idag

Sitter här och försöker skriva på EU-grejset vi ska göra inför Strasbourg, på engelska. Det går dock inte så bra eftersom jag har glömt uppgiftspappret i skolan. Jag skulle visserligen kunna skriva på NK-arbetet om fossila bränslen eller göra franskaläxan istället, men jag orkar inte det (a).

Jag borde sticka ut och springa också. Men det gör jag nog imorgon, halsontet och hostan gäckar mig fortfarande. Dummadummadumma förkylning!

Ciaociao!
// Z

Nails

Pyzam Glitter Text Maker
(Om ni inte vet var det citatet kommer ifrån har ni verkligen missat nåt - look here)

Min och Jacks filosofi:
Kravlös kroppskontakt är bra. Om folk i världen rörde vid varandra mer i vardagen och rent allmänt så skulle världen vara en bättre plats. Alla minns väl att man masserade varandra regelbundet under låg- och mellanstadiet för att det hjälpte mot mobbning? Det är likadant nu när vi är äldre, fysisk kontakt (och då snackar vi inte nödvändigtvis sexuella grejer som alla naturligtvis tänker på just nu) gör oss lugna och harmoniska. Som Jack uttryckte det; En person som inte får fysisk kontakt med andra dör långsamt inifrån.

Mer kravlös kroppskontakt åt folket!

// Z


Vänta och längta

New Moon har premiär 20/11 2009! Iaf i USA, och jag tror det är fler än jag som håller tummarna för att Nordisk Film ska lyckas fixa så att det blir samma datum i Sverige också :D


Dregeldregel

// Z

MORE TAKES ME BACK BIG TIME


Phew

Har slängt midjeskärpet i ett hörn, dragit av mig strumpbyxorna och hoppat i ett par mjukisar. Sköönt ^^ Jag orkade inte ta en dagens outfit-bild idag, jag orkade verkligen inte det. Men jag har varit kreativ idag och gjort en kort klänning av min extremt vida danskjol. Kanske får ni se det nån annan gång :P

Var på min första Tala & Framträda-lektion idag, var rätt chill och läraren verkade bra. En sån person som man med glädje lyssnar på, och det verkar ju särskilt viktigt i det ämnet xD



Ciaociao!
// Z

Pics from yesterday

Vi hade extremt kul igår :D Här kommer lite pics!


Munk, ninja, munk xD


Vanheden vs. Munk!


Jack & Koffe =)


Richard,
Emil, Hannes & Robin har det så mysigt så ;)


Troll-Mika <3


Sara & Elin I


Jönssonligan!


Våra snygga boys! Älska Richards min xD


Catwoman-värdinnan Claudia med munkarna och en halvt dold ninja xD


Yeah!


Det enda som krävs för att göra Jack lycklig; någon med naglar ;D


Tha brothas


Kidnappning av Snövit!


Golfare-Hogge och Snövit-Agnes får avsluta bilderna ^^

Tack för en jättetrevlig kväll!


Maskeradoutfit


I don't get to use that hat often enough ^^

Mer bilder från kvällen kommer i ett senare inlägg!

// Z

Cowgirl on the move

Ska alldeles strax sticka till Lund :D Är dressad och mejkan och jag vet inte allt, bara läpparna kvar och jag är good to go. Hinner inte fota och lägga upp hur jag ser ut nu, men jag lovar att jag ska försöka fota så mycket jag kan under kvällen.

Ciaociao!
// Z

TAKES ME BACK BIG TIME!


Howdy cowboy

Känner mig extremt tjejig just nu, sitter nämnligen och knåpar lite på vilka smycken jag ska ha till min maskeradoutfit imorgon. Ska vara cowgirl, har ju redan en del westernutrustning så jag tyckte det passade bra ^^ Kommer nog köra rätt hårt med sminket och mammas westernhalsband är redan bestämt att jag ska ha, så jag vet inte om jag vågar ta örhängen också? Men jag vill så gärna ha det... men shit, jag ska ju ha hatten också! Kan ju inte ha alla tre sakerna... blä. Ding! Dagens I-landsproblem! xD

Annars är det nog pretty much bestämt att jag ska ha den här vita skjortan samt jeansshortsen jag har här. De vita cowboybootsen, mammas westernslips och hatten på det and I'm good to go ;) Det ska bli sjukt kul :D Och Jack och Koffe ska vara munkar xD (alltså levande munkar, inte såna man äter xD)



Howdy!
// Z

It's a girl's world

Yo! Sitter här och hatar mitt nytvättade hår, det håller verkligen på att bli alldeles för långt :/ Skulle ha klippt mig hos Martin i torsdags, men jag var ju sjuk så vi avbokade det. Hade ju tänkt bli fin i håret till imorgon... =( Martin är så bra, han gör alltid frisyren precis som jag vill ha den, utan att jag behöver säga särskilt mycket. Iz najs ^^ Och 350 spänn för klippning samt 500 för färgning är väl... överkomligt? Har inte så bra koll på var standarden ligger för frisörspriser xD


Min älskade mascara; Max Factor 2000 Calories Curved Brush

Imorse testade jag att lägga mascaran som det visas på den här videon. Blev faktiskt skillnad! Fransarna blev fint separerade och det var bara ett eller två spindelben jag fick fixa till med en nål, till skillnad från de vanliga tusen xD Denna metod, som kräver lite mer tid, kanske inte är något för extremt stressiga morgnar. Men om man har lite extra tid på sig någon morgon tycker jag man ska testa =)



With love,
Zambina

Bite me!


Underbar bild ^^

HP6 Trailer



Haha, älskar när han säger: "But I am the chosen one." xDxD

// Z

Blåbär

Hallå där en gång till, köp en rutten sill. Halsontet är borta, nu kommer hostan. Aja, den kan jag leva med ^^

Imorgon är det skola för första och sista gången den här veckan. Sjukdomar rubbar ens tidsuppfattningar lite, dock. Igår glömde jag bort om det var onsdag eller torsdag xD Och all mat smakar weird också. Antingen äckligt eller ingenting alls. Otrevligt :P

Längtar till lördag :D Ska bli så sjukt kul på Cocos fest!


Nu ska jag kolla på trailers för Harry Potter och Halvblodsprinsen ^^

// Z

TT


Taylor Lautner, A.K.A. Jacob Black

*hyperventilerar, andas, dreglar, andas, svimmar*
Jaja, han är 92:a. (ett år yngre än mig, ett år yngre än mig...) Men han har en kropp sänd från gudarna och han kommer gå runt utan tröja i typ halva New Moon. Mkay. Enligt min åsikt finns det fem team; Team Edward, Team Jacob, Team Switzerland, Team Robert och Team Taylor. Jag är, som jag har nämnt innan, obrottsligt lojal mot Team Edward. Men jag är definitivt en Team Taylor! Folk måste lära sig att skilja på Team Edward/Team Robert och Team Jacob/Team Taylor. Get it?

Se videon där han flexar musklerna här!

Nur har jag varit så extremt nördig så nu får ni en bild till på honom, bara för att han är så söt ^^



Ciaociao!
// Z

The T-Mobile Dance



Det här är bara så coolt! Hela Liverpool Street Station (eller ja, nästan hela) börjar dansa! När den här videon var slut satt jag med ett flin från öra till öra. Underbart! ;D

// Z

Vill du ha tvårätters eller trerätters, älskling?



Finns väl ett par bra saker med att vara sjuk... en av dem är att man bara behöver gå ut i vardagsrummet till pappa och mumla 'jag är hungrig...' för att snart ha nästan en hel måltid uppvärmda rester framför sig på bordet. Eller jag kanske bara är en spoiled brat? ^^

// A sick Z

Sexy Beast!

OMG. Oh my god. Oh. My. GOD! Det här är seriöst det sexigaste jag har sett på... holy cow, jag vet inte hur länge. Han är ett år yngre än mig, han är ett år yngre än mig...

En av kommentarerna till videon i länken:



Just watch the video, girls. You won't regret it ;)

// Z

Nippletwist



Twilight-böckerna har räddat mig från total uttråkning de senaste dagarna, när jag har varit för sjuk och svag för att ens gå ut i vardagsrummet för att kunna titta på en film. Har läst alla fyra en andra gång, och jag måste erkänna *tittar mig skuldmedvetet omkring* att i mitten av New Moon/När Jag Hör Din Röst lutar jag en hel del åt Team Jacob. Aldrig så mycket att det är på allvar, men ändå... lite. Han hjälper ju henne upp ur mörkret, så att säga :P

(Men jag är obrottsligt lojal till Team Edward ändå, sådetså ;D)

// Z

Ever tried to swallow razor blades?

Ber ödmjukast om ursäkt för oaktiviteten på bloggen senaste dagarna. Men jag har legat däckad i halsfluss sedan natten mellan lördag och söndag, och inte ens haft tillräckligt mycket kraft för att sträcka mig trettio centimeter och ta vattenglaset på nattduksbordet. Så, som ni kan förstå, har bloggandet inte varit min högsta prioritet xD



Jag borde säga att söndagen var värst, för det var då jag hade som mest feber. Men det var faktiskt bra på ett sätt, för febern gjorde mig så numb att jag knappt uppfattade hur jävligt ont jag hade i halsen. Men igår, när febern tillät sig att gå ner lite så låg jag med vilje och dreglade på kudden, bara för att jag inte ville svälja. Ja, kanske lite eww, men det kändes som jag hade rakblad i halsen. Allting brände, vad jag än åt.

Idag mår jag mycket bättre. Feber gone, huvudvärk gone, halsont lite bättre. Dock inte bra. Blir ingen skola imorgon heller. Bra att jag missar mina två första Tala & Framträda-lektioner... bäh.

Hosthost!
// Z

Dagens outfit



 - Linne från Gina Tricot
 - Jeans från Gina Tricot
 - Nitbälte från Carlings
 - Kofta från Gina Tricot
 - Armband från Glitter

It's our truth


Bild från i somras. OMFG, Z nästan osminkad till vänster :O xD

Imorgon kväll blir det 9A-gathering hemma hos Sara F. Trevligt trevligt :D Och nu tänker jag babbla lite 9A, så ni som inte är ett dugg intresserade av min gamla högstadieklass kan bara, tja, skippa det här inlägget :P

7A. 8A. 9A. A-klassen på högstadiet i Bjärehov, 2004-2007. Var ska man börja?



Vi var så osannolikt och otroligt bortskämda med vår underbara klass. Såklart att det inte var perfekt från början, i sjuan, då alla fortfarande letade efter sin identitet. Man förväntade sig att klassen inom kort skulle delas upp i grupper under en strikt hierarki, som det 'ska' vara.

Men det hände aldrig.



Istället kom vi närmare varandra hela tiden. På vårterminen i åttan började det märkas ordentligt. Man kunde gå och äta med vem man ville, man kunde sätta sig i princip var som helst i klassrummen, man kunde prata med alla. För mig, som hade varit smått utfrusen under mellanstadiet, var detta nästan för bra för att vara sant. Det var också på våren i åttan som vi började ha våra tjejkvällar. Vi var elva tjejer i klassen, och vi umgicks allihopa. Allihopa. Fattar ni hur sällsynt det är? Jag minns att tjejerna i parallellklasserna blev jätteförvånade när de fick veta hur tighta vi var allihop. Hos dem fanns det minsann uppdelningar.

Men inte hos oss. Inte i A-klassen.



Men nian var bäst. Nian var The Real Thing. Vi insåg att vi inte hade mycket tid kvar tillsammans och jag tror att alla ville, även om ingen precis hoppade upp på ett bord och skrek det i en megafon, göra det bästa av den tiden vi hade. Vår gemenskap i nian var underbar. Boys and girls.



Det är så svårt att förklara känslan av att ha varit en del av något som 9A. Jag tror inte att jag kan det. Men jag kan ge er en hint; imorgon, lite mer än 1½ år efter 9A upplöstes, ska vi åter träffas. Som vi har gjort med jämna mellanrum sedan vi gick ut högstadiet. Ja, inte alla, men många. De som i alla fall jag bryr mig mest om. Vi brukar vara mellan 8-15 stycken på träffarna nu efter vi har slutat. Men det är lika underbart varje gång.

9Alltid <3


Vårt skämtfoto i slutet av nian. Det är jag i grön keps på översta raden xD

With a hell of a lot of love,
Zambina

Är du snäll så får du smaka!



Idag fick vi, som alla andra fredagar, kaka på franskalektionen. Det är privilegiet av att gå franska 4/5 samt att alla i gruppen alltid är villiga att ställa upp och baka en eller två fredagar varje termin =)

MMS:ade denna bild till både Chrissy och Challe, och visste att jag skulle få helt olika karaktär på svaren. How right was I? Från Chrissy kom det:
"Varje fredag? Vad har ni för någon lärare egentligen?"
följt av lite utrop av avundsjuka xD Från Challe kom det, en minut senare:
"Du kommer bli fet xD"

Visst är de snälla, mina polare xD

// Z

Hotel Rwanda



Kollade på den här på historian idag, en stark och gripande film. En sann historia, gestaltad av skickliga skådespelare. Rekommenderas absolut till alla som tycker om filmer som får en att stanna upp och tänka efter.

// Z

Artikel i DN om Kattes spetsutbildning i historia


Jackieboy och Coco längst fram, Koffe och Hannes i raden bakom. Även jag skymtar, precis ovanför Koffes huvud ^^

Klicka på bilden för att läsa artikeln. Även vår älskade historialärare Håkan Danielsson (som måste vara världens bästa) står omnämnd =)

But I'm not perfect

Jahapp, så var det torsdag igen då. Jag hatar torsdagar. Dock var den här uthärdlig.

Det var sjukt segt att komma upp imorse, och när man väl kom till skolan och skulle ha matte så fattade man naturligtvis inte mycket av uppgifterna. Dumma andragradsekvationer. Och ändå ber de andra mig om hjälp, och jag lyckas för de mesta hjälpa dem! Men mina egna uppgifter, de klarar jag minsann inte av...

På geografin babblade Katti mest hela tiden. När det sedan var dags för oss att göra egna uppgifter så var man ju så seg i huvudet och hungrig, så så mycket vettigt fick man ju inte gjort. Typ bara Mika var duktig och jobbade :P Alla var helt faschinerade av artikeln i DN om spetsutbildningen i historia som Katte ska få, för Jack, Coco, Hannes och Koffe hade blivit intervjuade till den artikeln. Länk kommer i ett senare inlägg, när jag har hittat den xD

Lunch, fisk. Och jag kom på att jag gillar att klia Jack i nacken och på armarna, endast för att jag tycker om att se hur han njuter av det. Is that weird or is it... understandable? xD

Hålan dog jag på, så den orkar jag inte skriva om.

På franskan gjorde vi inte så mycket vettigt heller. Jag och Coco flummade och kunde inte komma överens om var man skulle placera ne... pas vid reflexiva verb. Håhå jaja.


Men jag är iaf glad för att jag har fått min DVD-läsare att fungera som den ska igen ^^ Miffominen bjuder jag på!

With love,
Zambina

Just stumbled across it, honestly

Som om någon har missat min nördighet xD Härifrån.


About the Edward-thing in New Moon...

OBS! Spoiler alert! Läs INTE detta inlägg om du inte har läst New Moon!




Taget från Stephenie Meyers hemsida:

" When the advanced reading copies began to fall into the hands of my fans, I asked people read New Moon twice, promising that I would explain why later. It's later, and this is why: the first time through New Moon, I've found that readers are so anxious about the absence of Edward that they can't settle into the middle portion of the book. They skim and speed read and flip ahead until, at last, they find him again. However, at that point they've missed the main section of the novel almost completely. On a second reading, knowing that Edward will return to the story at the proper place and time, the reader can slow down and enjoy the wondrousness that is Jacob Black."

Haha, precis sådär gjorde jag ^^ Och alla andra jag har pratat om det med för den delen. Man blev ju helt frustrerad xD

// Z

Dagens outfit

Ganska simpelt även idag, orkade inte anstränga mig xD



Allt är från Gina Tricot (surprise surprise xD)

I know what you are


Jag tror jag ska ta och läsa om böckerna snart ^^

Värsta schemat hittills (jag fasar för trean)


(Klicka för att se större)

Pest och pina. Idag hade jag min sista officiella sovmorgon för den här terminen. På måndag börjar period 2 och då kommer mitt schema att se ut som ovan. Det tidigaste jag slutar är 14.20, annars slutar jag aldrig före 15.00. Och bye bye till allt vad sovmorgnar heter, och hello till superkorta luncher och ännu kortare förmiddagsraster.

Men det värsta är ändå torsdagen. De har gjort vår megahåla ännu större samt delat den i två! Den geografilektionen som är mitt i smeten nu brukade vi ha direkt efter matten, och då hade man iaf 3 h 20 min på sig att göra något; fika, gymma etc. Men nu ligger den plofs, mitt i, och jag kan reda nu känna hur mycket jag kommer att hata torsdagarna i vår. Och jag som trodde att det inte var möjligt att hata dem mer än jag redan gör.

Grr...

// Z

Stripes

Ganska simpelt idag.



 - Tröja från H&M (ny, köpt på rea för 49,50)
 - Jeans från Gina Tricot
 - Scarf från Gina Tricot
 - Armband från Glitter


Get in line! (or I'll punch you in the face)

Jag är glad ^^. Pappa var så snäll och hjälpte mamma imorse med att boka boendet till High Chaparral i sommar. Det är helt crazy med bokningen till den helgen vi ska dit, sista helgen i juni. Bokningen öppnade 10.00 idag och linedansarna samt de som ska tävla i Ranch Horse Classic (det är samma helg) slänger sig på telefonerna 09.59.59, typ. Och så tutar det naturligtvis upptaget, så det är bara att lägga på och trycka på återuppringning. Så kan man få hålla på i ett antal timmar (!) innan man kommer fram. Fast i år hade de tydligen skaffat telefonkö, på tiden!

Samtidigt håller man då på med internetbokningen och försöker få något där. Och det var där pappa lyckades fixa en fyrbäddslägenhet till mig och mamma, 26-28 juni 2009. Challe och hans gäng fick en Guldbystuga, lyckostar! Det är de som ryker först, de är sjukt eftertraktade. Mamma och jag har bott i en stuga två år av fem, och det betraktas nog som lyx xD

Nu tycker ni som läser att vi linedansare är helgalna, som sitter i telefonkö i timmar bara för att få boende på Chappen en viss helg! Men alla aktiviteter/sporter har väl sina speciella tider varje år? Ett evenemang som är det största? För oss linedansare är det High Chaparral, sista helgen i juni. (Och Swedish Open i linedance, men det har jag aldrig varit på så det ignorerar jag just nu xD) Chappen = kärlek.


Ska vi ha kul eller ska vi ha kul?!

// Z


Bank & Smink

Var på banken idag med mamma. Vi kom dit och tog en kölapp med nummer 672, och just då var det 650 som betjänades. Blää, vänta. Mamma gick tillbaka till kontoret och väntade där, men jag hittade Chrissy och hennes kusin inne på banken och stannade kvar. Ringde mamma när det närmade sig vår tur. Vi skulle fixa mitt Maestrocard (ja, Maestrocard, inte Mastercard. Jag är inte 18 än, dudes ^^) och det ska anlända i början av nästa vecka. Trevligt trevligt :D

När vi var klara på banken gick jag och använde mitt presentkort på Make Up Store:


Rouge 'Sugar Muffin', 155:-
Puder 'Cameo',
249:-
Läppstift 'China Red',
159:-


Så fina förpackningar! Och jag Ä-L-S-K-A-R läppstiftet <3

With love,
Zambina


Musse, rutor, ränder och rosetter



Fint från Melba =)

It's a great thing when you realize that you still have the ability to surprise yourself

(Den som vet var citatet i rubriken är från får en puss ;D)

Precis druckit varm choklad, fast den hade kallnat för jag glömde bort den först :P Men det var gott ändå, faktiskt. Har gjort klart franskaläxan och ska snart kolla på nån romantisk brainwash-komedi på watch-movies.net. Tack allt som är heligt för den sajten!

Xmas Greenday, long time no see ;) Total genious.



With love,
Zambina

Z leker rockchic

Första skolmåndagen 2009! Z såg ut såhär:



 - Tee från Gina Tricot
 - Byxor från H&M
 - Jacka från Gina Tricot
 - Nitbälte från Carlings
 - Armband från Glitter
 - Glajjor från Polaroid
 - Stövlar från Wedins

Strasbourg, here we come! (In little less than a month...)



Den 4-7 februari åker klass SP2D till Strasbourg. Det ska bli så enormt kul, jag började längta redan innan jullovet! Vi ska gå på Euroscola (leka EU, typ) med en massa andra ungdomar från olika länder. På kvällarna blir det väl partyparty skulle jag tro, och vi ska supa Hannes full xD Inte någon särskilt svår uppgift, om jag får säga min mening ^^

Och vet ni vad det bästa är? EU betalar resan (buss) + hotell, så det kostar oss inte en spänn förutom lunch, middag och, hrm, kvällsaktiviteter xD

Sade jag att det ska bli enormt kul? :D

Ciaociao!
// Z

Genom ett fönster

Idag när jag var ute och sprang såg jag en person jag inte har sett på evigheter. Såg honom till och med två gånger. Jag har alltid haft en känsla för den här personen. Jag vet inte riktigt hur jag ska beskriva det. Jag känner honom inte, har bara pratat med honom ett par gånger, men på något sätt har jag alltid tyckt om honom och velat lära känna honom bättre. Det låter på min beskrivning som det är en crush på avstånd, men det är det inte, det är något annat. Nyfikenhet kanske? Jag har som sagt inte sett honom på länge, men när han mötte min blick idag kom jag ihåg känslan jag alltid får när jag ser honom. Känslan att jag vill lära känna honom.


Vi får väl se.

With love,
Zambina

I'm short of net

Mitt internet är reducerat till 18.00-21.30. Innan har det varit 14.30-22.30. Ibland suger det att ha en pappa som verkligen vet hur man använder datorer (och routern!). Å andra sidan är det bra ibland. Om ens dator har fuckat upp sig beyond belief så går man bara till pappsen, och på tio minuter är man up and going igen. Yeye.



// Z

Black Is Black, I Want My Baby Back



Har Glitzy de snyggaste svarta klänningarna eller vad?!

// Z

Enough just isn't enough



Sitter och lyssnar på den här. Ah, memories.

Ovan ser ni då min uppdaterade önskelista. Gud, nu när jag ser den såhär ihopsatt ser det väldigt mycket ut, och väldigt dyrt :P Den innehåller:

- Fyra olika Twilight-tröjor, härifrån
- Ipod Nano 8GB eller 16GB, GRÖN ofc ;)
- Wii-konsol samt Wii Sports
- Nikon D60
- The Sims 3 (släpps dagen innan min födelsedag, haha ^^)
- Twilight-böckerna på engelska
- Änglar av Marian Keyes
- Kingdom Hearts till PS2

Listan är inlämnad till päronen nu. Ja, det är bara att hoppas ^^.

With love,
Zambina

Disktrasa incoming


Gin & Titonic, $10 på fredflare

Usch, vad jag är trött. Har städat undan det mesta av julen idag, bara granen kvar men den tror jag att jag tar imorgon. Har ingen ork kvar.
Har förresten utökat min önskelista till 18-årsdagen, ny bild kommer senare.
// Z

What if I'm the bad guy?



Snyggot får som vanligt avsluta dagen. Nu ska jag kolla på Love Actually.

Ciaociao!
// Z

Mini Boombox


$24 på FredFlare

Kolla, så cool! Älskar att den är i guld också, och liten och behändig. Bättre än de där stora, otympliga högtalarna.

// Z


Twilight Freaks Only!



Denna underbara hoodien samt de andra tröjorna i min önskelista i förra inlägget kommer härifrån! Ett Eldorado för Twilightlovers, like me ;D

// Z

Man blir bara 18 en gång



Min önskelista till 18-årsdagen so far ^^ Få se om jag kan komma på nåt mer att önska de närmaste dagarna, annars lämnas den in till mam o pap.

// Z

Blue

Jag hade faktiskt tänkt titta på Let's Dance ikväll. Seriöst, jag hade faktiskt det. Men tv:n överskuggades som alltid av datorn och här sitter jag nu, knaprandes på choklad och funderar över vilken film jag ska se, om jag nu ska se nån. Sitter och knåpar lite smått på min önskelista till födelsedagen också, ska nog lägga ihop den i en bild sen.


IceQueen


With love,
Zambina

Dagens outfit



 - Tröja från H&M (ny, köpt igår)
 - Jeansshorts, ingen aning (jättegamla, har haft dem sen jag gick i femman!)
 - Strumpisar från H&M
 - Skärp från Gina Tricot (hör till kjolen jag har här)
 - Scarf från Gina Tricot

Pink



Den här söta klänningen från Melba får avsluta dagen.

Ciaociao!
// Z

Eternal Love, Lust Or Style

Lite godbitar från Ellos


22" Widescreen



Idag fick jag, right out of the blue, en 22" widescreen-skärm av min käre far. :O :D <3 Och ingen mobbar min snygga bakgrundsbild ;)

// En glad Z

First Day Of School-outfit


Smått oseriös. Och min kamera ville ju verkligen inte samarbeta idag.

 Hela outfiten är från Gina Tricot, utom benvärmarna som är från Bianco =)

Day 1

Japp, så har man avverkat första skoldagen för terminen då. Började med att ditcha matten och ta mig en sovmorgon, he he he... hrm. På geografin lekte vi bara, så jag hade kunnat skippa det också :P Men men. Efter lunchen gick the gang till E-House och fikade för att fira våra 92-boys, Hogge och Koffe, som båda fyllde 17 år igår. Grattis sötisar :D


Två 92:or födda på samma dag, och går i samma 91:or-klass. Vad är oddsen?

Efter EH stack killarna till GC (naturligtvis, våra nerds...), Mika gick till sin lektion och jag och Coco gick till H&M och shoppade lite. Ni får nog se vad jag köpte imorgon, tror jag ska ha en av tröjorna på mig då.

With love,
Zambina

Sleep tight, and watch out for the vampires... or maybe not ;)



Den här snyggingen får avsluta den här dagen. Nu måste jag sova, det är skola imorgon! (blä)

G'night!
// Z

Nu så!

Nu vill bloggen samarbeta :D Visst blev det rätt snyggt ändå? Inte bara gröntgröntgrönt utan lite andra av mina favoritfärger också ^^
(Fast det är klart, att jag är nöjd med det nu betyder ju inte att jag inte går in och pillar på det om en månad igen...)

Sorry

Be om ursäkt för att bloggen förmodligen kommer se lite rörig ut under kvällen. Ska fixa en ny design och det funkar sällan som jag vill med en gång xD Have patience =)

Becoming Jane



Precis tittat på den här, gillade den skarpt! Jag kommer förmodligen se om den snart. Väldigt snart. Typ om några timmar xD Filmer med sånt lovely ögongodis som James McAvoy måste ses om ;D



Heting geting!

// Z


Z överväger

Hm. Jag vill ha en ny header. Jag vet, det var inte så längesen jag gjorde den jag har nu, men ändå. Jag tittar runt på så många andra bloggar och jag blir så inspirerad! Jag har inte världens bästa fotoredigeringsprogram och inte världens skills heller MEN - leka med bilder är min drog. I could do that all day ^^
Funderar på en ny design också. Är trött på att ha grönt överallt. Vill smyga in lite mer vitt, svart och lila =)



Ciaociao!
// Z

One out of two ain't bad...?

Ja, vad ska man säga. Läste ut Breaking Dawn igår och den var lika underbar som alla de andra böckerna tillsammans :D
Ni som inte har läst den kan vara lugna, jag ska inte avslöja något och förstöra upplevelsen för er. Jag ska bara reflektera lite, utan att spoila.



Innan jag läste den sa Chrissy att det var två major suprises i den, och att jag när jag hade läst ut den skulle berätta för henne vilka två jag trodde det var (den innehåller många fler överraskningar än två, kan jag säga!) och så skulle vi se om hon tyckte det var samma två.
Men grejen är att det var bara en sak som fick mig att haja till sådär riktigt. Lugn, säger jag återigen, jag ska inte säga vad det var. Jag kan nog gissa vad den andra överraskningen var, men det konstiga är att jag inte blev överraskad av den. Jag hade inte en tanke på det när man fick små hints i boken om det, precis innan man själv och huvudpersonerna fick reda på det lika abrupt. Men på något konstigt sätt blev jag inte överraskad, fast jag inte ens hade tänkt tanken själv.

Det är väl ändå ganska konstigt?



With love,
Zambina

Tävling hos FEBB



Tävling hos FEBB, var med du också!

I'm stuck

Ligger på sängen med näsan i Breaking Dawn, har läst typ en fjärdedel fastän jag är en bit in på andra delen av de tre i boken. Tog bara en kort paus nu för att gå på toa och kolla msn och sånt. Gud, jag är helt fast! Att man ens KAN skriva så bra!



Jag är kär <3

// Z


Dagens outfit


Jag behöver verkligen klippa mig!

 - Jacka från Gina Tricot
 - Top från Cubus
 - Skärp från Gina Tricot
 - Kjol från Gina Tricot
 - Benvärmare från Bianco Footwear
 - Armband från Glitter
 - Glajjor från H&M

Breaking Dawn

Var och köpte Breaking Dawn idag! *lycka*

Trodde ett tag (mest innan jag hade läst Eclipse) att jag skulle kunna vänta tills den kom ut på sveska i mars, men se det gick inte xD Iväg till Akademibokhandeln, 169 kronor, tacksåmycket och så knallade man mot bussen hem med drygt 750 sidor i en påse. Har precis avslutat första delen av de tre i boken. Iiiih!




With love,
Zambina

All I want for... ehm, my birthday


I WANT!

Ärligt talat så är jag så sjukt trött på min Fujifilm Z10 Finepix nu så jag kan dö. Blixten vill aldrig vad jag vill, den klarar inte av att fokusera om det är för mörkt (och då menar jag inte beckmörkt utan typ, skymningsmörkt) och den är bara störig. Jag älskar kameror och jag älskar att fota, men jag är bara en glad amatör som inte vet så mycket om det här. Men jag vill ha en Nikon D40 i alla fall!

// Z

It doesn't matter of you're black or white



SÅ kär! Forever21 ofc =)

Min indianberättelse, del 9

Del 1 Del 2 Del 3 Del 4 Del 5 Del 6 Del 7 Del 8

Hans händer ryckte till en aning och han vände sakta ner ansiktet mot marken.

 - Vad menar du? mumlade han till grottgolvet.

 - Du är en Kiowan, sade Niyakma och nickade mot den gröna elden. Det var därför jag tyckte att din eld var obehaglig från första början. Det är en eld som tillhör Kiowa-indianerna, Cherokesernas svurna fiender. Du borde ha dödat mig på fläcken där uppe när jag berättade vilken stam jag tillhörde.

Rawatan ryckte på axlarna.

 - Men det gjorde jag inte.

 - Men varför?

Niyakma visste att det var en aning dumdristigt av henne att fråga, men hon kunde inte hjälpa det. Hon måste få veta varför hennes svurne fiende hade skonat hennes liv, fast han hade kunnat döda henne hur enkelt som helst. Hon satt och såg på Rawatan en lång stund innan han slutligen öppnade munnen.

 - Jag antar att du också undrar varför jag siktade på dig med min pilbåge från första början? sade han och försökte sig på ett roat leende.

Niyakma visste inte riktigt hur hon skulle reagera på det, så hon bara nickade tyst och strök sitt svarta hår bakom öronen.

 - När jag hörde att någon var nere i grottan blev jag rädd, väldigt rädd, fortsatte Rawatan. Den här platsen har oerhörda krafter, eftersom ett av vattenmagins sällsynta tecken finns här. Jag trodde att du var en fiende som planerade att ta vattenkraften och använda den mot mig och mitt folk.

 - Men jag är ju din fiende, sade Niyakma och försökte låta saklig. Så hur kommer det sig att du reagerade som du gjorde?
Rawatan bytte ställning, satte sig med armarna runt sina uppdragna knän och mötte hennes blick.

 - När du sade att du var Cherokese for många tankar igenom mitt huvud samtidigt. Att du var min fiende och att jag borde sätta pilen i dig kom bara på andra plats, för det första jag kände var faktiskt lättnad.
Niyakma höjde förbryllat på ögonbrynen. Rawatan suckade och fortsatte.

 - Vattenmagin härstammar, som du säkert vet, från Kiowastammen. Sedan urminnes tider har det varit vårt folk, och endast vårt folk, som har kunnat kontrollera den. Men för ungefär ett halvsekel sedan inrättades en ny ordning. Det hade varit fred mellan Kiowa och många andra stammar en ovanligt lång tid, och hövdingen tyckte att vi skulle dela med oss av den mäktiga kraften till de stammar som var våra vänner. Sagt och gjort, i en högtidlig ceremoni senare samma år fick ett halvdussin andra stammar tillgång till kraften. Men för lite mer än ett decennium sedan hände det förskräckliga.

Niyakma nickade stilla. Hon visste vad som hade hänt enbart för att hon hade hört stammens gamla medicinman berätta det för sina elever sent en kväll för fyra år sedan. Hon hade frågat sin mamma om det men blivit avfärdad med ett: "Det där tillhör det förflutna, och det är inget som små flickor som du ska veta för mycket om."

 - Blodbadet, nästan viskade hon.


To be continued...

Vill du vara säker på att inte missa fortsättningen? Följ min blogg med bloglovin!


Rea forever?

Forever21 har rea på utvalda plagg. Inte för att jag kommer ha råd med något ändå, sparar pengarna till nyfärgning av håret snart. Men man kan ju titta och drömma ^^


Chopcorn?

Måste bara berätta en sak om gårdagen som visar exakt hur jag och Chrissy är.

Jag skulle till henne och kolla på film, och skulle då köpa med mig ostbågar som vi båda älskar. Men ostbågarna var slut på macken, och Ica hade inte öppet (klockan var typ 19.30 - 20.00). Ringde Chrissy och hamnade i en diskussion; hon vill ha popcorn, jag vill ha chips. Så vad gör vi? Jo, istället för att enas om en sak köper jag en påse popcorn till henne och en påse chips till mig. Weird? That's just us ^^



// Z

Bonjour? Non, mal jour

Jag mår inte så bra. Faktum är att jag mår helkasst. Igårkväll när jag skulle sova. fick jag ont i magen och började må illa, kändes som om jag var sekunder från att spy hela tiden. Låg och vred mig i sängen till säkert halv fyra innan jag äntligen lyckades somna. Sedan blir jag väckt halv elva av någon som hade ringt fel! Grr.


Ska nog gå och kolla på POTC - Curse Of The Black Pearl snart. Lånade den av Chrissy när jag var hos henne igårkväll.

Ciaociao!
// Sick Z

Enkelt

Ska bara chilla med Chrissy ikväll, så dagens outfit är ganska soft:



 - Mammas skjorta
 - Linne från Pink & Purple
 - Jeans från Gina Tricot
 - Nitbälte från Carlings
 - Rutigt skärp från Gina Tricot
 - Halsband från Ur&Penn



Bättre bild på halsbandet

Olydiga Z

Återigen, förlåt för kass uppdatering igår. Ska försöka bättra mig idag!

Pappa gav mig stränga order att släcka lampan och sova klockan ett inatt (jag har börjat vända på dygnet och det tycker päronen INTE om), men jag var såklart olydig och låg och läste Ljudet Av Ditt Hjärta i skenet från ficklampan till klockan två. Ger det ett hum om hur bra den är? ^^ Man varken vill eller kan släppa den innan man har läst ut den! Love <3



Men jag blev så fruktansvärt irriterad på Jacob! Någon annan som blev det när de läste den här boken?

// Z

No more room for me inside your mind

Sorry för att det inte har varit någon uppdatering tidigare idag, men jag har bara mått så dåligt och känt mig som en disktrasa. Nu har jag dock fått mat i mig och mår lite bättre.
Är hemma från landet, fast jag skulle varit där tills söndag kväll. Helt ärligt så orkar jag inte berätta varför, men det är inget allvarligt. Bara lite family stuff.

Har precis ätit typ världens möraste och godaste biff till middag och nu sitter jag och knaprar på Dark Milk Chocolate; mörk choklad utanpå och mjölkchoklad inuti. Ibland är livet bra rättvist ^^.

Sträckläste När Jag Hör Din Röst inatt, mellan halv tolv och halv fyra. Sååå bra! Har börjat på den trejde nu. Iiih den är så underbar ^^


Som Patrice så vist säger: 'Han är snygg till och med i boken!'

With love,
Zambina


Gäsp - NOT

Jag är inte ett dugg sömnig. Det borde jag kanske inte vara heller. Är datorspeedad, för mycket tid framför skärmen. Ovanligt! :O
Har kollat på Spirited Away och Min Granne Totoro. Och utan att mena något illa så måste jag säga att jag tycker synd om dem som aldrig har sett Hayao Miyazakis filmer. Tyvärr är det alldeles för många som faller under den kategorin. Jag kanske ska göra det till mitt livsverk att se till att alla har sett åtminstone en av hans filmer?
Eller inte ;) Chrissy, du behöver inte döda mig ^^.

Nu ska jag gå och ta en pepparkaka eller två. Sedan ska jag läsa När Jag Hör Din Röst.

With love,
Zambina

Ankhult

Hej hopp gummisnopp, nu sitter jag här uppe på landet och har allmänt tråkigt. Men jag ska inte vara gnällig nu, jag känner inte för det.
Det är ändå rätt mysigt här uppe, när elden sprakar i den öppna spisen och mamma sitter och lägger pussel i ljuset från läslampan. Det ligger is på sjön och det är så tyst, så tyst. Man kan verkligen slappna av, även om ett trögt internet och en obefintlig mobiltäckning drives me nuts.
Ska nog börja på När Jag Hör Din Röst ikväll. Men nu ska jag titta på en av de här filmerna:


Svårt val ^^

Ciaociao!
// Z

Min indianberättelse, del 8

Ger er fortsättningen innan jag sticker ^^

Del 1 Del 2 Del 3 Del 4 Del 5 Del 6 Del 7


Genast började det lysa starkare och ge ljud ifrån sig. Niyakma ryckte till men en blick från Rawatan sade henne att hon inte behövde vara rädd. Han höll hela handen över tecknet nu och ljudet av vatten som forsar utför ett vattenfall dränkte nästan hans koncentrerade mässande. Niyakmas blick slets mellan honom och tecknet när oljudet plötsligt tystnade samtidigt som han gjorde det. Han stod tyst och orörlig i några sekunder, sedan lösgjorde han handen från väggen och öppnade ögonen. Niyakma tittade på hans hand och trodde inte sina ögon.


Ett perfekt klot av vatten svävade några centimeter ovanför hans handflata. Det vet inte stort, kanske fem centimeter i diameter, men det var otroligt vackert. Alla de färger som vatten kan ha verkade finnas i detta enda lilla klot, från det glittrande tropiska azurblåa till skogstjärnarnas svarta djup. Niyakma kunde inte ta ögonen ifrån det här magiska undret. Vattenmagin var den mest respekterade och fruktade formen av magi som fanns på jorden. Den som kunde kontrollera hav, floder, sjöar och regnmoln efter egen vilja kunde kontrollera världen.


Och plötsligt, som en blixt från klar himmel, kom Niyakma på vad det var med den där gröna elden. Hon drog ett häftigt andetag och tog stöd med handen mot väggen för att inte ramla omkull. Rawatan märkte det inte, han hade satt sig ner på huk och vände nu över det lilla klotet från hand till hand, samtidigt som han hänfört betraktade det ur alla vinklar. Niyakma svalde några gånger, tog försiktigt bort handen från väggen och konstaterade att hon inte skulle falla i golvet. Hon satte sig ner bredvid honom och stirrade länge in i vattenklotet innan hon talade.

 - Rawatan, får jag fråga dig en sak?

Han sneglade på henne.

 - Vadå?

Hon tog ett djupt andetag och höll kvar hans blick.

 - Varför har du inte dödat mig än?


To be continued...

Vill du vara säker på att inte missa fortsättningen? Följ min blogg med bloglovin!


2009

Gott nytt år på er!

Snart, om knappt en timme, åker jag till landet. Blir där tills söndag. Ska försöka blogga därifrån, men vårt extremt sega internet där uppe always drives me nuts xD Visserligen har vi fått bredband där uppe nu, så det lär gå lite snabbare.

Hoppas ni får en jättebra start på det nya året! :D



With love,
Zambina

RSS 2.0





´