Visste du att...

- Man nyser i en hastighet av 160 km/h
(Tur att det inte är nån rekyl då?!)

- Coca-cola var från början tänkt att vara medicin
(Helt misslyckat är det ju inte, jättebra medicin mot, hm, illamående)

- Huden hos en vuxen människa väger 2,7 kg, nästan dubbelt så mycket som hjärnan
(Hos vissa märks det!)

- 1 300 liter svett kommer att spridas ut i atmosfären per människa
(Vilka grisar vi är. Eller nej förresten, grisar har ju orgasm i en halvtimme...)

- Löparnas flåsande kommer att förbruka 270.000 liter syre och bränna 1.620.000 kcal, vilket motsvarar 623 kg falukorv
(Ååh, falukorv. Jag tycker om falukorv)

- De snabbaste impulser som överförs genom nervsystemet hos människan rör sig med en hastighet av 288 km/h
(Ingen människa kan längre säga att h*n är långsam!)

- Saudiarabien är det land som har minst antal biografer, de har inga
(Känns lönt att ens ta med dem i beräkningen? Liksom, vilket land har en biograf?)

- Den genomsnittliga 18-åringen har sett 26000 mord på TV
(Intressant, eftersom de flesta filmer med grovt våld brukar vara barnförbjudna. 26000 mord på tre år (15-18))

- Spetälska är den minst smittsamma sjukdomen av alla smittsamma sjukdomar
(Tur det!)

- Människor, apor och delfiner är de enda djur som har sex för nöjes skull
(Människor, apor, visst... men delfiner?!)

- Elefanterna är det enda djur som inte kan hoppa.
(Tur det med, det hade ju blivit jordskalv!)

- Den mängd kött en Tyrranosaurus Rex kunde ta i munnen skulle räcka för att försörja en familj på fyra personer i en månad
(Kan ju tänka mig att han kunde stoppa in fyra personer i truten också)

- Anledningen till att pojkar i tolvårsåldern är så klumpiga är att de växer så fort att hjärnan inte hinner lära sig kroppens nya storlek förrän den växt ytterligare
(Fail, moder natur!)

Hit me baby!
Postat av: maaaallan

HAHAHAHA! Dina kommentarer under är för roliga:P

2009-05-26 @ 22:49:04

Yeah write your stuff here:

Namn:
You know you want me to remember you

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0