It is my sin

Hej på er, historiaprovet gick åt fanders xD När man måste lämna några frågor tomma för att man absolut inte kan svaret, då vet man att det har gått dåligt. Visserligen var det bara 1 poängs-frågor, men ändå, inte kul :P

Annars har det varit en ganska chill dag. På franskan gör vi som vanligt inget vettigt, och jag får ingen logik i det alltså xD Vi är liksom franska 4/5, VIP-gruppen eller nåt, vi är de som borde jobba mest! Och vi bara sitter där och lalalaaa, gör ingenting i tio minuter i början av lektionen. Så pratar Ingegerd lite, och sen ska hon gå runt och dela ut läsloggarna vi lämnade in i fredags, och prata med var och en om just deras text. Jahapp, ytterligare 20 minuter av ingenting-görande xD och så håller det på! Helt... ja (a)

På svenskan har vi filmkunskap och vi kollar på När Lammen Tystnar, den är ju ball xD Jag hör till en av de få som inte sett den innan. Men chill att kolla på film iaf =)

På engelskan pratade vi bara lite om när vi ska ha nationella speaking, sen fick vi gå. Vi satte oss i kafeterian och flummade fram tills det var dags för historiaprov om Kina, och det gick som sagt åt helvete xD Men jag tröstar mig själv med den här:


Chokladboll är gott :D

// Z

Hit me baby!

Yeah write your stuff here:

Namn:
You know you want me to remember you

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0