Var ska vi sova inatt?


Malin O & Zambina

Idag var det julavslutning och jag hade mina coola julgranskulor i öronen ^^ Inte många tillfällen om året man kan ha dem. Avslutningsdagen och julafton, typ.


Gröt, så gott!

Men så otroligt skönt att det är lov! Jag har inte fattat det än. Som Karro sa när vi som vanligt hade sällskap på väg hem från bussen; 'Jag kommer fatta det först på måndag, eller på söndag kväll när man plötsligt inte har någon söndagsångest!' Hon har absolut rätt.


Claudia sjunger så vackert <3

Som jag skrev i ett av gårdagens inlägg; nu har vi bara halva gymnasietiden kvar! Det känns helt sjukt :O Bara halva tiden kvar med fiina SP2D? Neej =(


 Vi tävlade om en godispåse på historian

Jag vill ha Håkans underbart konstiga lektioner lääänge till! Jag vill få vara stolt över vårt träd i all evighet. Jag vill ligga och chilla på skåpen mellan andra och tredje våningen med Coco många fler gånger. Jag vill sjunka ner i de sköna stolarna i bibblan och halvsova under många fler hålor. Jag vill till och med kunna klaga på trapporna länge till!


Jack, Mika & Koffe

Nä, nu får jag ge mig! Vi har ju ändå 1½ år kvar tillsammans ^^ När vi har haft julavslutningen -09, då kan jag få börja klaga på att vi har lite tid kvar. Kom ihåg det! Ge mig en smäll på näsan om jag börjar igen, mkay?

Klickbara bilder från avslutningen:


With love,
Zambina


Hit me baby!
Postat av: ILLAPISSAT.BLOGG.SE

Haha, ja precis! och man kan skämma ut sig också, påminner lite om en fylla ;)

2008-12-19 @ 17:38:21
URL: http://illapissat.blogg.se/

Yeah write your stuff here:

Namn:
You know you want me to remember you

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0